תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק קולב עם פטריות ורוטב יין אדום. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 637 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. זה מושלם עבור יום ולנטין. לך לחנות ותביא פלפל סדוק, טרגון, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: סטייק קולב עם פטריות ורוטב יין אדום, יין אדום וסטייק מתלה רימונים עם בצלי צ'יפוליני, ו סטייק קולב עם בצל, פטריות ותפוחי אדמה.
הוראות
1
חום 2 כפות שמן במחבת כבדה גדולה overmedium-חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים פטריות; מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך וזהוב, כ 7 דקות. מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ממיסים 1 כף חמאה עם הנותרים 1 כף שמן באותו מחבת על חום בינוני. Seasonsteak עם מלח ופלפל סדוק.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סדוק
גרוטאות טריות
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
Addsteak, שום, ורוזמרין למחבת. Cookabout 3 דקות לכל צד עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
העברה ללוח חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
7
תן לנוח בזמן הכנת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חם
8
השלך שום ורוזמרין ממחבת.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן.
10
להוסיף יין; לבשל, ערבוב את ביטים, עד מופחת 3/4 כוס, על 3 דקות. זן; להחזיר toskillet נוזלי. מערבבים במלאי; מביאים לרתיחה. Simmeruntil מופחת 1/2 כוס, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
11
הסר מהחום;
12
להקציף ב 3 כפות חמאה.מערבבים פטריות ו 1 כף טרגון.מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
גרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
13
תערובת פטריות כפית על צלחות.פרוסה דק סטייק; לשרת על פטריות.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. Wild & Wilder המרלו המציגים עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.