סטייק קולב עם שרמולה
סטייק קולב עם Charmoulan הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1012 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 74 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו פטריות צדפות, שיני שום, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו רוטב סטייק קל עם סטייק צרוב מתלה, סטייק קולב עם שאלוט, ו סטייק קולב עם שאלוט (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, לשלב את השעועית עם טימין ו 2 של שיני שום. מכסים במים ומבשלים מעל חום מתון עד השעועית הם רק מכרז, על 25 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור ומניחים להתקרר מעט בנוזל.
בינתיים, במעבד מזון, לשלב את הפטרוזיליה, כוסברה ואת שן שום הנותרים ואת הדופק עד קצוץ.
מוסיפים את מיץ הלימון וכוס 1/2 של שמן הזית ומחית עד לקבלת חלקה. תגרדי את השרמולה לקערה. מערבבים את כוסברה הקרקע וכמון ומתבלים עם מלח ופלפל שחור.
במחבת גדולה, לחמם את 1/4 הנותרים כוס שמן זית עד מנצנץ.
מוסיפים את פטריות הצדפה, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים מעל חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, כ -10 דקות.
מסננים את השעועית; להשליך את הקורנית ושום.
מוסיפים את השעועית ואת מרק הבשר לפטריות ומבשלים על חום מתון עד שהנוזל כמעט התאדה, כ -15 דקות. תתחמם.
בינתיים, לחמם מחבת גריל. בנדיבות העונה סטייק עם מלח ופלפל שחור מברשת עם שמן זית.
מברישים את הפלפלים בשמן. גריל סטייק, מפנה מדי פעם, עד חרוך קלות בכל רחבי מדיום-נדיר בתוך, 10 עד 12 דקות.
להעביר את הסטייק למשטח עבודה ולתת מנוחה. גריל הפלפלים פרוסים עד ריכוך קל חרוך, על 5 דקות.
פורסים את הסטייק על פני התבואה ומגישים עם שעועית חמוציות, פטריות, פלפלים צלויים ושרמולה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו קולקציית היהלומים של פרנסיס פורד קופולה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
באופן מסורתי השתמשו במרלו כדי למזג רכות ועושר עם תערובות קברנה, אך כיום הוא הפך לאחד מהיינות האדומים הפופולריים ביותר מקליפורניה. סדרת היהלומים של פרנסיס קופולה משנת 1999, Blue Label Merlot היא נדיבה ועשירה. זה נעשה עם כמויות קטנות של סירה ו קברנה סוביניון להוסיף אישיות והרמת ארומטיקה. היין התיישן בחביות עץ אלון צרפתי חדשות בנות שלוש שנים במשך שמונה חודשים. ניחוחות של פירות יער ופאי אוכמניות מן הפרי בולטים באף המשתלבים עם איכות מסוגננת קלוי מן האלון. על החיך, פטל הניתן לזיהוי וטעמי פירות צפופים, ריבה לשלב עם המבנה אלגנטי יינות לתמוך בגימור מסוגנן וארוך. המרלו מסדרת היהלומים מ-1999 מזמין ביותר בעושר רב ובמשיכה; הוא ראוי לשתייה כעת או שניתן להשכיב אותו למשך שנתיים עד חמש שנים.