סטייק קריאולי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק קריאולי. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 224 קלוריות. לכי לחנות וקחי בצל, סלרי, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו סטייק שוויצרי עם פטריות קריאולית, ביסטק קבאלו (סטייק קריאולי על סוס), ו ביסטק לה קריאולה (סטייק קריאולי בסגנון קולומביאני) (מתכונים דומים).
הוראות
לחתוך לקצץ סטייק לחתיכות בגודל ביס; חום במחבת מעל חום בינוני בשמן 2T.2
מוסיפים סלרי קצוץ, פלפל ירוק, עגבניות, בצל, פטריות, ווסטרשייר וטבסקו.3 מבשלים על אש נמוכה במשך 30 דקות, ערבוב מדי פעם, או עד הבשר רך.4
מגישים מעל אורז מבושל חם או אטריות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות את "רבבל מרלו". מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![מרלו אספסוף]()
מרלו אספסוף
ספורטינג דובדבן שחור, ברי כהה, שוקולד מאלט עם ניואנסים הערות אלון צרפתי של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של פירות כהים המוביל גימור משיי, רך.