קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות2
ציון בריאות86
מגזין

סטייק רמפ גרידל עם גרגיר נחלים, אגוזי לוז וצ'ילי אדום פסטו

סטייק רמפ גרידל עם גרגיר נחלים, אגוזי לוז וצ'ילי אדום פסטו
כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לכם סטייקים עכוז, שמן זית, גרגיר נחלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 96%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סטייק עם פטריות מהירות ורוטב יין אדום, אדום סנאפר Crudo עם פסטו גרגיר הנחלים, ו חצילים עם פטה, מנטה וצ'ילי.

הוראות

1
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים את אגוזי לוז בתבנית אפייה, ואז טוסט בתנור במשך 5-10 דקות עד הזהב (אתה יכול לצלות את השום עבור מחית באותו זמן). תשאיר את האגוזים להתקרר קצת.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
שים את האגוזים המקוררים, צ ' ילי, 50 גרם של גרגיר הנחלים, 1 כף שמן זית, 1 כף בלסמי וכמה תיבול במעבד מזון, ואז בליץ עד קצוץ דק. התערובת לא צריכה להיות חלקה מדי עדיין צריך להיות קצת מרקם לאגוזים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מחממים מחבת מחבת עד עישון חם. לשפשף את הסטייקים עם קצת שמן, ואז מתבלים את שני הצדדים במלח. מבשלים את הסטייקים על המחבת עבור 2 דקות בכל צד זה ייתן לך נדיר בינוני (לבשל 3 דקות עבור בינוני או 4 דקות עבור עשוי היטב, אם אתה מעדיף).
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר מן המחבת, ואז לשבת על צלחת במשך 5 דקות לנוח. מערבבים כל מיצים מן הסטייק מנוחה לתוך פסטו הם טעימים ולא צריך להיות מבוזבז.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
כדי לשרת, לחלק את מחית שום קלוי (מתכון, להלן) בין 2 צלחות, העליון עם קצת נחלים, ואז לשבת סטייק על זה. למעלה הסטייקים עם כף גדולה של פסטו ולטפטף את שאר הבלסמי מעל.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
לא מגן מקומילא מגן מקומי
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו עמק אלכסנדר עמק Matanzas קריק. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.