סטייק רמפ גרידל עם גרגיר נחלים, אגוזי לוז וצ'ילי אדום פסטו
כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לכם סטייקים עכוז, שמן זית, גרגיר נחלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 96%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סטייק עם פטריות מהירות ורוטב יין אדום, אדום סנאפר Crudo עם פסטו גרגיר הנחלים, ו חצילים עם פטה, מנטה וצ'ילי.
הוראות
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
מניחים את אגוזי לוז בתבנית אפייה, ואז טוסט בתנור במשך 5-10 דקות עד הזהב (אתה יכול לצלות את השום עבור מחית באותו זמן). תשאיר את האגוזים להתקרר קצת.
שים את האגוזים המקוררים, צ ' ילי, 50 גרם של גרגיר הנחלים, 1 כף שמן זית, 1 כף בלסמי וכמה תיבול במעבד מזון, ואז בליץ עד קצוץ דק. התערובת לא צריכה להיות חלקה מדי עדיין צריך להיות קצת מרקם לאגוזים. תניח בצד.
מחממים מחבת מחבת עד עישון חם. לשפשף את הסטייקים עם קצת שמן, ואז מתבלים את שני הצדדים במלח. מבשלים את הסטייקים על המחבת עבור 2 דקות בכל צד זה ייתן לך נדיר בינוני (לבשל 3 דקות עבור בינוני או 4 דקות עבור עשוי היטב, אם אתה מעדיף).
הסר מן המחבת, ואז לשבת על צלחת במשך 5 דקות לנוח. מערבבים כל מיצים מן הסטייק מנוחה לתוך פסטו הם טעימים ולא צריך להיות מבוזבז.
כדי לשרת, לחלק את מחית שום קלוי (מתכון, להלן) בין 2 צלחות, העליון עם קצת נחלים, ואז לשבת סטייק על זה. למעלה הסטייקים עם כף גדולה של פסטו ולטפטף את שאר הבלסמי מעל.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו עמק אלכסנדר עמק Matanzas קריק. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
![נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו]()
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.