קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות2
ציון בריאות86
מגזין

סטייק רמפ גרידל עם גרגיר נחלים, אגוזי לוז וצ'ילי אדום פסטו

סטייק רמפ גרידל עם גרגיר נחלים, אגוזי לוז וצ'ילי אדום פסטו
כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לכם סטייקים עכוז, שמן זית, גרגיר נחלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 96%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סטייק עם פטריות מהירות ורוטב יין אדום, אדום סנאפר Crudo עם פסטו גרגיר הנחלים, ו חצילים עם פטה, מנטה וצ'ילי.

הוראות

1
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את אגוזי לוז בתבנית אפייה, ואז טוסט בתנור במשך 5-10 דקות עד הזהב (אתה יכול לצלות את השום עבור מחית באותו זמן). תשאיר את האגוזים להתקרר קצת.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
שים את האגוזים המקוררים, צ ' ילי, 50 גרם של גרגיר הנחלים, 1 כף שמן זית, 1 כף בלסמי וכמה תיבול במעבד מזון, ואז בליץ עד קצוץ דק. התערובת לא צריכה להיות חלקה מדי עדיין צריך להיות קצת מרקם לאגוזים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מחממים מחבת מחבת עד עישון חם. לשפשף את הסטייקים עם קצת שמן, ואז מתבלים את שני הצדדים במלח. מבשלים את הסטייקים על המחבת עבור 2 דקות בכל צד זה ייתן לך נדיר בינוני (לבשל 3 דקות עבור בינוני או 4 דקות עבור עשוי היטב, אם אתה מעדיף).
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר מן המחבת, ואז לשבת על צלחת במשך 5 דקות לנוח. מערבבים כל מיצים מן הסטייק מנוחה לתוך פסטו הם טעימים ולא צריך להיות מבוזבז.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
כדי לשרת, לחלק את מחית שום קלוי (מתכון, להלן) בין 2 צלחות, העליון עם קצת נחלים, ואז לשבת סטייק על זה. למעלה הסטייקים עם כף גדולה של פסטו ולטפטף את שאר הבלסמי מעל.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
לא מגן מקומילא מגן מקומי
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו עמק אלכסנדר עמק Matanzas קריק. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.