קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

סטייק רצועת ניו יורק בגריל עם ממרח זיתים ירוק

סטייק רצועת ניו יורק בגריל עם ממרח זיתים ירוק
זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא זיתים קלים, שמן זית, סטייקים של ניו יורק, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: סטייק ניו-יורק מוקרם ברוטב, סטייקים ניו יורק רצועה בגריל עם חמאת שום קלויה, ו סטייקים על הגריל עם רוטב זית-אורגנו.

הוראות

1
מניחים שקדים במעבד וטוחנים דק; מעבירים לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים זיתים, שמן, צלפים, אנשובי ושום במעבד. מערבבים עד טפסי הדבק עדינים.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים שקדים; מערבבים 5 שניות. ממרח זיתים עונתי עם מלח ופלפל. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. כיסוי וצינה.)
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
12 אונקיות בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק12 אונקיות בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
4
מפזרים סטייקים בנדיבות עם מלח ופלפל. סטייקים מעיל עם רוזמרין, לחיצה לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
5
חום 2 מחבת בינונית כבדה (עדיף ברזל יצוק) על חום גבוה 5 דקות.
6
מניחים 1 סטייק בכל מחבת. לצרוב סטייקים 3 דקות; להתהפך ולצרוב צד שני 3 דקות. להפחית חום בינוני גבוה. המשך לבשל, הופך כל 3 דקות, עד סטייקים מבושלים עד doneness הרצוי, כ 15 דקות יותר עבור בינוני נדיר (מדחום מוכנס למרכז ירשם 54°).
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
להעביר סטייקים למגש; בואו לעמוד 10 דקות. פורסים סטייקים דק.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
8
מגישים עם טפנד.
מרכיבים שתצטרך
12 אונקיות בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק12 אונקיות בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו Beringer האוול הר בנקרופט. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 35 דולר לבקבוק.
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו חוות בנקרופט 2006 הוא צבע נופך עשיר, וגומיות עם טעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים וקמצוץ של גרידה כתומה. הטאנינים המעודנים שלה ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק