סטייק שוויצרי
אף פעם אי אפשר שיהיו יותר מדי מתכונים למנות עיקריות, אז נסו סטייק שוויצרי. מתכון זה מספיק ל-6 מנות . מנה אחת מכילה 239 קלוריות , 30 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . מתכון זה אהוב על ידי חובבי אוכל וטבח אחד. יום האהבה יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. אם יש לכם מים, פלפל, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה אורך כשעה ו-50 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה נטולת מוצרי חלב . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 57% . ציון זה מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם שיבולת שועל שוויצרית צוננת , כריך חזיר שוויצרי בגריל , ופאניני חזיר שוויצרי עם פטריות וקייל .
הוראות
חותכים את הסטייק לחתיכות בגודל הגשה. בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, מערבבים את הקמח, המלח והפלפל.
מוסיפים את הבשר, כמה נתחים בכל פעם, ומנערים לציפוי.
במחבת גדולה, לטגן את הסטייק בשמן.
סננו והניחו בתבנית בנפח 2.5 ליטר. הוסיפו מעל את הסלרי, הבצל והפטריות.
ערבבו את המים, השום ורוטב הסטייק; שפכו על הירקות,
כסו ואופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך שעה וחצי או עד שהבשר רך.