סטייק שוויצרי עדין
צריך מנה עיקרית ללא חלב? סטייק שוויצרי רך יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 41 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 415 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מושלם עבור יום ולנטין. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם יש לכם אורגנו, שמן קנולן, סלרי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 68%. ציון זה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון אז-סטייק שוויצרי רך, סטייק אגף מכרז, ו מכרז סטייק פג'יטות.
הוראות
חותכים בשר לחתיכות בגודל הגשה. בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את הקמח, המלח והפלפל.
מוסיפים בשר בקר, כמה חתיכות בכל פעם, ומנערים לציפוי.
במחבת גדולה, בשר חום בשמן משני הצדדים. למעלה עם בצל וסלרי.
שלב את העגבניות, רוטב ווסטרשייר ואורגנו; כף מעל ירקות. מכסים ומבשלים במשך 1-1 / 2 עד 2 שעות או עד שהבשר רך.
מגישים עם אטריות אם רוצים.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
ניתן לשלב סטייק עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. אתה יכול לנסות פופי מונטריי פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
![פופי מונטריי פינו נואר]()
פופי מונטריי פינו נואר
האביב המתון והקיץ הקריר יותר במחוז מונטריי נותנים סיכוי לענבי פינו נואר להשיג את הבשלות האופטימלית עם איזון נהדר של חומציות וטעם, ועם צבע עמוק האופייני לארויו סקו פינו נואר. הפרי האדום מתבהר על פני החיך, איסוף פטל ותבלינים הם איזון על ידי ניחוחות האלון הקלויים הצרפתיים. רך ומשיי באמצע, קרשנדו היין הזה בגימור משאיר זיכרון תוסס ועסיסי בפה, עם חומציות נכונה ותחושת פה נעימה.