סטייק שום בגריל עם שום
סטייק שום בגריל עם שום הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 841 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 59 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה מ Allrecipes יש 110 אוהדים. אם יש לך חומץ בלסמי, סטייקים ניו יורק רצועה, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-55 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 95%. מתכונים דומים: סטייק שום בגריל עם שום, סלט סטייק שום בגריל, ו סטייק צלוי בשום צלוי.
הוראות
לטאטא שום טחון, שמן זית, מלח ופלפל שחור בקערה, ואז לשפוך לתוך שקית פלסטיק resealable.
מוסיף את הסטייקים, מעיל עם המרינדה, לסחוט אוויר עודף, ולאטום את התיק. להשרות במקרר במשך 8 שעות או לילה.
שלב 12 שיני שום ו 1 כוס שמן זית בסיר קטן על אש נמוכה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד השום הוא זהוב ומכרז, על 30 דקות. תניח בצד.
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה, ושמן קלות את הסבכה.
הסר סטייקים מן התיק, מנגב מרינדה עודף עם מגבות נייר. בנדיבות סטייקים העונה עם מלח ופלפל שחור.
מבשלים את הסטייקים על הגריל מוכן עד שהם מתחילים המשרד והם אדמדם ורוד ועסיסי במרכז, על 5 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 130 מעלות F (54 מעלות C).
הסר סטייקים לצלחת ולתת לנוח במשך 5 דקות.
לטפטף חומץ בלסמי על סטייקים, ואז כפית כמה שיני שום בשמן קלוי על גבי.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו מחוז Peju. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 38 דולר.
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה