סטייק שומשום בגריל
סטייק שומשום בגריל הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 72 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 758 קלוריות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם פלפל, בצל, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -40 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו סטייק שומשום, סטייק שומשום, ו סטייק צלעות עם שומשום בוטנים. (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן שומשום במחבת מעל חום בינוני-גבוה. מבשלים ומערבבים שומשום בשמן חם עד חום זהוב, על 1 דקה.
העברת זרעים ושמן מיד לתבנית זכוכית גדולה או קרמיקה.
מערבבים בצל, רוטב סויה, מיץ לימון, סוכר, שום ופלפל לתוך תערובת שומשום עד המרינדה משולבת באופן שווה.
מניחים סטייק לתוך המרינדה, הופך מעיל כל הצדדים. מכסים את צלחת האפייה בניילון נצמד ומקררים, הופכים סטייק לעתים קרובות, לפחות 4 שעות או עד לילה.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה ושמן קל באח.
מבשלים את הסטייק על הגריל שחומם מראש עד שהבשר מתחיל להתקשות והופך לאדמדם-ורוד ועסיסי במרכז, כ -10 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 130 מעלות F (54 מעלות C) עבור בינוני נדיר.
להעביר סטייק לצלחת, לכסות בנייר אלומיניום, ולתת לנוח במשך כ 10 דקות. חתוך את התבואה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו]()
כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו
פטל אדום יפה, דובדבן שחור וניחוחות תבלינים. מלא ועגול עם שזיף, דומדמניות אדומות, אוכמניות, וטעמים עלה דפנה. הטאנינים הרכים נותנים ליין הזה חלקות קטיפתית וגימור השוקולד פשוט נמשך ונמשך.