סטייק תוסס עם מרינדה שאלוט
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. עם כפית טימין, שאלוט, ומרינדה לימון, פהיטות סטייק רוחשות, ו סטייק כפרי רוחש דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
שים את הסטייק בצלחת רדודה ומפזרים בצלצלי שאלוט, חומץ, שמן, מלח ים ופלפל שחור טחון. לשפשף את הבשר עם הידיים. השאירו לפחות שעה, או לילה במקרר.
מחממים מחבת מחבת או ברביקיו. מבשלים את הסטייקים במשך 3-4 דקות בכל צד עד להשחים היטב.
העברה ללוח, לכסות בנייר כסף ולנוח במשך 5 דקות.
מגישים פרוס דק עם תפוחי אדמה וסלט חדשים, או טורטיות, עם חסה, אבוקדו ושמנת חמוצה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא לה ג ' וטה האוול הר מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.
![לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו]()
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.