קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

סטייקי צלעות עם רוטב ארביאטה מעושן

סטייקי צלעות עם רוטב ארביאטה מעושן
זה יהיה להיט שלך יום האהבה אירוע. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 79%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סטייקי עין צלעות עם רוטב סטייק, סטייקים עם צלעות עם רוטב סטילטון, ו סטייקים עם צלעות עם רוטב סטילטון.

הוראות

1
לרוטב: במעבד מזון שלבו את העגבניות, הבצל, השום, הצלפים, הצ ' ילי, הסוכר, הפפריקה והמלח. מעבדים עד מעט שמנמן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
יוצקים את הרוטב לסיר בינוני ומביאים לרתיחה על אש בינונית. מבשלים 25 דקות עד להסמכה. מתבלים במלח ופפריקה מעושנת, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
1
מניחים תבנית גריל על אש בינונית-גבוהה או מחממים גריל גז או פחם.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מזלפים את הסטייקים משני הצדדים בשמן זית. מתבלים משני הצדדים במלח ופלפל. צולים 5 עד 6 דקות מכל צד לבינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
תנו לסטייקים לנוח 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
4
פורסים את הסטייקים על פני התבואה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ ' ומגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לסטייק ריביי. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא קינג אסטייט דומיין פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 50 דולר.
קינג אסטייט דומיין פינו נואר
קינג אסטייט דומיין פינו נואר