סטייקי צלעות עם רוטב ארביאטה מעושן
זה יהיה להיט שלך יום האהבה אירוע. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 79%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סטייקי עין צלעות עם רוטב סטייק, סטייקים עם צלעות עם רוטב סטילטון, ו סטייקים עם צלעות עם רוטב סטילטון.
הוראות
לרוטב: במעבד מזון שלבו את העגבניות, הבצל, השום, הצלפים, הצ ' ילי, הסוכר, הפפריקה והמלח. מעבדים עד מעט שמנמן.
יוצקים את הרוטב לסיר בינוני ומביאים לרתיחה על אש בינונית. מבשלים 25 דקות עד להסמכה. מתבלים במלח ופפריקה מעושנת, לפי הטעם.
מניחים תבנית גריל על אש בינונית-גבוהה או מחממים גריל גז או פחם.
מזלפים את הסטייקים משני הצדדים בשמן זית. מתבלים משני הצדדים במלח ופלפל. צולים 5 עד 6 דקות מכל צד לבינוני-נדיר.
תנו לסטייקים לנוח 5 דקות.
פורסים את הסטייקים על פני התבואה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ ' ומגישים עם הרוטב.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לסטייק ריביי. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא קינג אסטייט דומיין פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 50 דולר.
![קינג אסטייט דומיין פינו נואר]()
קינג אסטייט דומיין פינו נואר