קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

סטייקי קליפה מיושנים בגריל עם צ'ימיצ' ורי

סטייקי קליפה מיושנים בגריל עם צ'ימיצ' ורי
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם חושקים באוכל אמריקאי לטיני. נסו להכין בבית סטייקי קליפה מיושנים בגריל עם צ'ימיצ' ורי. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 46 גרם חלבון, 43 גרם שומן, ובסך הכל 586 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, פליאוליתית, מתכון ראשוני משרת 4 . רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם מלח ופלפל, סטייקים ברצועה בניו יורק, מיץ ליים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות. עם כפית ציון 66%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: סטייקים צ'ימיצ' ורי בגריל, סטייקים בגריל עם רוטב צ'ימיצ' ורי, ו סטייקים בגריל עם רוטב צ'ימיצ' ורי.

הוראות

1
מניחים סטייקים בתבנית אפייה גדולה ויוצקים 1/2 ממרינדת הצ 'ימיצ' ורי על הסטייקים. פונים לציפוי הסטייקים. מכסים ומשרים במקרר במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ימיצ' ורי.צ 'ימיצ' ורי.
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2
מחממים גריל גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
מוציאים סטייקים מהמקרר 20 דקות לפני הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
4
מוציאים סטייק מהמרינדה ומתבלים במלח ופלפל. צולים במשך 4 עד 5 דקות בצד אחד עד להזהבה, הופכים וממשיכים לצלות במשך 4 עד 5 דקות לקבלת מידה בינונית-נדירה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
מוציאים מהגריל, מניחים לנוח 10 דקות ומגישים עם שאר הצ 'ימיצ' ורי בצד.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ימיצ' ורי.צ 'ימיצ' ורי.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
מערבבים את כל החומרים בקערה ומתבלים במלח ופלפל. מחלקים את הצ 'ימיצ' ורי בין 2 קערות. השתמש ב-1/2 כמרינדה ו-1/2 כרוטב הגמר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא כרם לה קאדו רושו פינו נואר. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 49 דולר.
כרם לה קדו רושו פינו נואר
כרם לה קדו רושו פינו נואר