סטייקים Flatiron עם רוטב ערער שמנת עם תפוחי אדמה מטוגנים
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? סטייקים Flatiron עם רוטב ערער שמנת עם תפוחי אדמה מטוגנים יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 827 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 57 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לך יין, בצל, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: סטייקים על הגריל עם תפוחי אדמה מתוקים תפוחי אדמה מטוגנים, סטייקים פרוסים עם כרוב כבוש, תפוחי אדמה מטוגנים בצל, כרוב אדום מתובל, ו תפוחי אדמה מטוגנים.
הוראות
להביא סיר 4 ליטר של מים מלוחים (1 כף מלח עבור 3 ליטרים מים) לרתיחה. בינתיים, לקלף תפוחי אדמה לחתוך לחתיכות 3/4 אינץ'.
מוסיפים תפוחי אדמה למים וחוזרים לרתיחה, ואז מרתיחים 5 דקות.
מסננים תפוחי אדמה ומעבירים לקערה.
בינתיים, לבשל בצל בחמאה עם 1/4 כפית מלח ופלפל 1/4 כפית במחבת nonstick 10 אינץ ' על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הזהב חיוור, על 5 דקות.
מוסיפים לתפוחי אדמה ומעכים בעדינות, משאירים גושים גדולים יותר.
מוסיפים 2 כפות שמן למחבת ולחמם על חום בינוני עד שהוא מנצנץ.
מוסיפים תערובת תפוחי אדמה ומטפחים באופן שווה. לבשל, מכוסה חלקית, ללא ערבוב, עד החלק התחתון הוא חום זהוב, על 10 דקות. שמור חם, מכוסה, את החום.
טוחנים היטב גרגרי ערער במטחנה. לטפוח סטייקים יבשים ועונה עם 1 1/2 כפיות מלח, 1 כפית ערער קרקע (שארית מילואים לרוטב), ו 3/4 כפית פלפל (סך).
חום שנותר 2 כפות שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני עד שהוא מנצנץ, ואז לבשל סטייקים, מפנה פעם אחת, 8 עד 10 דקות בסך הכל עבור בינוני נדיר.
תן סטייקים לנוח על צלחת, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, על 10 דקות.
מוסיפים שאלוט למחבת ומבשלים מעל חום בינוני, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, עד שאלות הוא התרכך, 5 עד 7 דקות.
מוסיפים יין וערער הקרקע הנותרים (על 1 כפית), ואז להרתיח עד רוב הנוזל התאדה, על 1 דקה.
מוסיפים מרק ושמנת ומרתיחים עד שהרוטב מצטמצם לכ -1 1/4 כוסות, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים מיצי בשר מצלחת ומתבלים במלח ופלפל.
מגישים סטייקים מעל תפוחי אדמה מטוגנים ורוטב.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו מחוז Peju. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 38 דולר.
![מרלו מחוז פג ' ו]()
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה