סטייקים t-עצם בגריל עם קונפי בצל בלסמי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייקים T-עצם בגריל עם קונפי בצל בלסמי. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 998 קלוריות, 83 גרם חלבון ו 62 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו בצל, חמאה, דבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סטייקים T-עצם בגריל, סטייקים T-עצם בגריל, ו קונפי ריבס ובצל עם חומץ בלסמי תות.
הוראות
1 כדי להפוך את הבצל, להמיס את החמאה במחבת nonsticklarge מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצלים ומערבבים היטב.
הוסף 1 כוס מים. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד שהמים מתאדים והבצל מתרכך, כ -20 דקות. מערבבים עוד כוס מים לבצל. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד waterevapurs ואת הבצל רך ומתחיללהחום, כ -20 דקות יותר.
2 מערבבים את החומץ והדבש. מבשלים, ערבוב לעתים קרובותלהימנע חריכה, עד הבצלים הם caramelized והנוזלים הם syrupy, כ 10 דקות.
הסרת מהחום ולכסות את המחבת כדי לשמור על בית השחי.
3 בינתיים, להכין אש חמה בגריל חיצוני.מתבלים את הסטייקים עם המלח והפלפל ומרגישים בטמפרטורת החדר בזמן שהגריל מתחמם.
מניחים את הסטייקים על הגריל ומכסים. גריל, פונה לאחר 3 1/2 דקות, עדאת החלק העליון של הסטייקים מרגיש קצת תקיף thanraw כאשר לחוץ עם אצבע, על 7 דקות formedium-סטייק נדיר.
להעביר כל סטייק לצלחת ארוחת ערב. למעלה עם ערימה של בצל ומגישים בבת אחת.
Adapted from Diamond Dishes by Julie Loria (Lyons Press / $24.9
קטעים מתוך זכויות יוצרים 2011 על ידי ג ' ולי לוריה, באישור של Lyons Press
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו רוברט מונדבי נאפה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.