סטייקים עם אספרגוס עם פירורי לחם שום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 995 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 67g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, חומץ בלסמי, רוטב ווסטרשייר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו אספרגוס קלוי עם פירורי לחם שום חמאה ושקדים קלויים, סטייקים ברוטב שום, ו סטייקים ברוטב שום (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את כל מרכיבי המרינדה, מוסיפים סטייקים מכסים ומקררים מספר שעות או בין לילה. (רצוי לילה מפנה מדי פעם).מחממים תנור ל-200C.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים פטריות בתבנית אפייה טפטוף עם שמן, מפזרים שום ופלפל לימון.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לימון
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®
דַק-
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
אופים, חשוף במשך כ 25 דקות או עד מכרז.ממיסים את החמאה במחבת ומבשלים בצל עד רך משחימים מעט. לבשל ערבוב מדי פעם על 20 דקות או עד בצל הם השחמה תערובת התעבה.מבשלים את הסטייקים על מנגל, מתחת לגריל של במחבת גדולה עד doneness הרצוי. בהתאם לעובי זמן הבישול ישתנה, בדרך כלל, לצרוב כל סטייק 1-2 דקות בצד, ואז לבשל במשך 4-5 דקות נוספות בצד בינוני rare.To מגישים: מעל כל סטייק עם פטריות ובצל קרמל קטן עם אספרגוס בצד.שיטה לאספרגוס:.ממיסים חצי חמאה ודבש במחבת, מוסיפים שום ופירורי לחם, מבשלים ערבוב עד פירורי לחם הם פריכים.מרתיחים, אדים או אספרגוס מיקרוגל עד רק רך, לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק