קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות35
מגזין

סטייקים בסגנון פלורנטין בגריל

סטייקים בסגנון פלורנטין בגריל
סטייקים בסגנון פלורנטין בגריל נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 819 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 61 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו מלח ים גס ופלפל, שמן זית, סטייקים לעצם טי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במלח ים גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קליפת שוקולד-שקדים עם מלח ים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו סטייק חזיר בסגנון סנט לואיס, סטייק טונה בגריל בסגנון טוסקני, ו סטייקים צלויים בסגנון קוריאני עם רוטב כוסברה חריף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקררים את הסטייקים, חשופים, לפחות 4 שעות או לילה. (זה מתייבש פני השטח של הבשר כך שהוא מפתח char טוב יותר.)
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
בשרבשר
2
הכן גריל לחום עקיף: עבור גז, מחממים עד בינוני גבוה, 30 דקות, ולאחר מכן לכבות את המבערים בצד אחד ולהפוך את המבערים האחרים בינוני נמוך. לפחם, ברגע שהגחלים מתחממים, דחפו אותם לצד אחד. לשפשף את הסטייקים עם השום ולתת לשבת בטמפרטורת החדר, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
סטייק.סטייק.
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
מברישים את הסורגים גריל עם שמן צמחי. לצרוב את הסטייקים על חום ישיר עד חרוך על הקרקעית, 5 עד 10 דקות. הפעל, העונה עם מלח ופלפל ו char הצד השני, 5 עד 10 דקות יותר. הפעל את הסטייקים שוב ולהעביר לצד הקריר של הגריל עם הקצוות הקטנים יותר מהחום. מתבלים את הסטייקים עם מלח ופלפל וגריל, מסתובבים כל 2 דקות, עד שמדחום מוכנס לחלק העבה ביותר של הבשר רושם 125 מעלות צלזיוס עבור מדיום רייר, 8 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן צמחישמן צמחי
קריר יותרקריר יותר
סטייק.סטייק.
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
גרילגריל
4
להעביר את הסטייקים ללוח חיתוך ולתת לנוח 10 דקות לפני חיתוך. מתבלים במלח ופלפל וטפטוף בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
מגישים עם טריזי לימון,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
6
צילום: אנה ויליאמס

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
הרוח החזקה ביותר שלנו מלאה בטעם פירותי וצבע חזק אך חלקה במרקם ובמשלוח. עם תמצית ברי בשלה ניחוח מתעכב כל עוד לסיים את חומר הנפץ. מרלו קטיפתי יבש זה ניחן בדיוק במאזן הנכון של כוח ועדינות שהופכים אותו לוויה מצוינת סטייק ופסטות עם רוטב אדום גוף מלא ושוקולד מריר.