סטייקים בסגנון פלורנטין בגריל
סטייקים בסגנון פלורנטין בגריל נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 819 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 61 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו מלח ים גס ופלפל, שמן זית, סטייקים לעצם טי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במלח ים גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קליפת שוקולד-שקדים עם מלח ים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו סטייק חזיר בסגנון סנט לואיס, סטייק טונה בגריל בסגנון טוסקני, ו סטייקים צלויים בסגנון קוריאני עם רוטב כוסברה חריף (מתכונים דומים).
הוראות
מקררים את הסטייקים, חשופים, לפחות 4 שעות או לילה. (זה מתייבש פני השטח של הבשר כך שהוא מפתח char טוב יותר.)
הכן גריל לחום עקיף: עבור גז, מחממים עד בינוני גבוה, 30 דקות, ולאחר מכן לכבות את המבערים בצד אחד ולהפוך את המבערים האחרים בינוני נמוך. לפחם, ברגע שהגחלים מתחממים, דחפו אותם לצד אחד. לשפשף את הסטייקים עם השום ולתת לשבת בטמפרטורת החדר, 30 דקות.
מברישים את הסורגים גריל עם שמן צמחי. לצרוב את הסטייקים על חום ישיר עד חרוך על הקרקעית, 5 עד 10 דקות. הפעל, העונה עם מלח ופלפל ו char הצד השני, 5 עד 10 דקות יותר. הפעל את הסטייקים שוב ולהעביר לצד הקריר של הגריל עם הקצוות הקטנים יותר מהחום. מתבלים את הסטייקים עם מלח ופלפל וגריל, מסתובבים כל 2 דקות, עד שמדחום מוכנס לחלק העבה ביותר של הבשר רושם 125 מעלות צלזיוס עבור מדיום רייר, 8 עד 12 דקות.
להעביר את הסטייקים ללוח חיתוך ולתת לנוח 10 דקות לפני חיתוך. מתבלים במלח ופלפל וטפטוף בשמן זית.
מגישים עם טריזי לימון,אם תרצה.