סטייק פילה בקר עם פטריות מטוגנות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 265 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לך סטייקים בשר בקר, רוטב סויה, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סטייקים בקר Federloin בשר עם פטריות מטוגנות, סטייק פילה בקר עם פטריות צרובות ויניגרט יין אדום, ו פילה צלוי של בשר טנדרלוין עם פטריות מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
הוסף שאלוט; לטגן 3 דקות או עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
3
מוסיפים טימין, 1/8 מלח כפית, פלפל אדום כתוש, ופטריות; לטגן 6 דקות או עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
להוסיף שום; לטגן 2 דקות. מערבבים ביין ורוטב סויה; מבשלים 15 שניות או עד שהנוזל כמעט מתאדה. מערבבים פטרוזיליה; לכסות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מפזרים סטייקים עם 1/2 כפית מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
7
מוסיפים סטייקים למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
בואו לעמוד 5 דקות.
9
מגישים עם תערובת פטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
10
הערה יין: בניגוד רזון של בשר בקר, לשרת אותו עם גוף מלא, אדום רך. זנים רבים יעבדו, אבל המבנה והעומק של קברנה סוביניון קשורים באופן מיוחד לבשר בקר. נסה את פסגת גייזר קברנה סוביניון 2005 מעמק אלכסנדר בקליפורניה. זו מציאה של קרן מק ' ניל.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו עמק אלכסנדר מטנזאס עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.