סטייקים בשר צבי עוף מטוגן
סטייקים עוף מטוגן בשר צבי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 720 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לך רוטב פלפל, פירורי לחם מתובלים, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. . עם כפית ציון של 89% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: סטייקים אצבע צבי, סטייק צבי ורוטב (בשר צבי), ו סטייקים בשר צבי עם רוטב פטריות בר.
הוראות
מקציפים את הביצה בקערה, ואז מקציפים בכוס חלב 1 ורוטב פלפל חריף. Pound סטייקים בשר צבי עם פטיש בשר 1/4 אינץ ' עבה, ולמקם לתוך תערובת החלב. מערבבים יחד את קמח התירס, פירורי לחם, קורנפלור, סודה לשתיה, פלפל שחור, ומלח שום בצלחת רדודה.
הסר את סטייקים בשר צבי מתערובת החלב אחד בכל פעם, המאפשר עודף לברוח, ולחץ לתוך תערובת פירור הלחם; להפריש. שמור את תערובת פירורי הלחם הנותרת.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מניחים כמה שיותר סטייקים בשר צבי מצופים בפירורי לחם לתוך המחבת כפי שיתאים מבלי חופפים. מבשלים עד הצבי הוא חום זהוב משני הצדדים, על 3 דקות לכל צד.
הסר לנקז על צלחת מרופדת מגבת נייר ולשמור חם. חזור עם בשר צבי שנותר.
לאחר בשר הצבי סיים לבשל, מערבבים את הבצל לתוך השמן החם, ומבשלים עד חום כהה, על 5 דקות.
יוצקים ומשליכים את השמן, מסירים את הבצל לצלחת ומניחים בצד. מערבבים את פירור הלחם השמור לתוך המחבת החמה, ומבשלים במשך כמה שניות עד שהוא מתחיל טוסט. מערבבים את הכוס הנותרת של חלב, ומבשלים עד החלב התעבה, על 5 דקות.
יוצקים את הרוטב על סטייקים בשר צבי העליון עם בצל מקורמל לשרת.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו עמק אלכסנדר מטנזאס עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו]()
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.