סטייקים כבש כמון עם תפוחי אדמה מרוסקים, תרד נבול ורוטב יין אדום
סטייקים כבש כמון עם תפוחי אדמה מרוסקים, תרד נבול ורוטב יין אדום דורש כ 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 659 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. אם יש לכם שמנת, שמן צמחי, זרעי כמוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. מתכונים דומים: סטייקים כבש במרינדה יין אדום עם צ'יפס, רגל טלה צלויה על מצע תפוחי אדמה וירוקים נבולים, ו מתלה של כבש עם זיגוג Dijon מעל תרד תינוק נבול.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה לסיר גדול ומכסים במים מלוחים. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד מכרז, על 15 דקות.
לנקז ולאפשר קיטור יבש במשך דקה או שתיים.
ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית. מערבבים את השום, ומבשלים 3 עד 4 דקות עד ניחוח השום התרכך.
מוסיפים את הסוכר החום ויין אדום, ואז מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה. אפשר להרתיח במשך 5 דקות, ולאחר מכן להסיר מן החום, לכסות, ולשמור על חם.
בינתיים, מתבלים את סטייק הטלה עם מלח ופלפל לפי הטעם. הקש את זרעי הכמון לתוך הסטייקים משני הצדדים.
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיף את הסטייקים, ומבשלים משני הצדדים עד מבושל במידה הרצויה של doneness, על 4 דקות לכל צד עבור בינוני.
הסר את הסטייקים לנוח במקום חם.
מניחים את התרד למחבת החמה, מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומבשלים עד שהתרד נבול.
מועכים את תפוחי האדמה עם שמנת חמוצה וחמאה; העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. כדי לשרת, תלוש מנה של פירה על מרכז צלחת ארוחת ערב. למעלה עם התרד וסטייק כבש. מסננים את רוטב היין האדום overtop.