סטייקים כרובית עם פירה כרובית
זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לכם כרובית, חלב, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: סטייקים כרובית עם מחית קוקוס בקארי, סטייקים כרובית ופירה עם סלסה אגוז-קפר, ו מחית כרובית.
הוראות
מחממים תנור ל 250 ° F. באמצעות סכין כבדה חדה ומתחילים במרכז העליון של ראש כרובית, לחתוך שתי פרוסות בעובי 1 אינץ ' של כרובית, חיתוך דרך קצה גזע. שים בצד את הסטייקים של הכרובית.
חותכים מספיק פרחים מהראש כרובית שנותר למדוד 3 כוסות.
שלב פרחים, 1 1/2 כוסות מים, וחלב בסיר בינוני, ומפזרים מלח ופלפל. מרתיחים ומבשלים עד שפרחי הכרובית רכים מאוד, כ -10 דקות. זן, הזמנת 1 כוס בישול נוזלי.
מורחים פרחים על תבנית אפייה גדולה, ואופים 10 דקות עד מעט יבש.
הוסף שמור 1 כוס בישול נוזלי פירה עד חלקה. להחזיר מחית לסיר אותו ולהגדיל את טמפרטורת התנור ל 177°.
חום 2 כפות שמן צמחי במחבת גדולה כבדה ovenproof מעל חום בינוני גבוה.
מברשת סטייקים כרובית עם שמן נוסף ומפזרים מלח ופלפל.
מוסיפים סטייקים כרובית למחבת ומבשלים עד חום זהוב, כ 2 דקות לכל צד.
מעבירים מחבת לתנור ואופים סטייקים כרובית עד למכרז, כ -10 דקות.
מחממים מחית כרובית מעל חום בינוני. מחלקים פירה בין 2 צלחות; למעלה כל אחד עם סטייק כרובית.