סטייקים מאהי מאהי עם סלסת מנגו וקוסקוס קארי
המתכון מאהי מאהי סטייקים עם מנגו סלסן וקוסקוס קארי יכול לספק את התשוקה ההודית שלך בערך 25 דקות. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 43 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 359 קלוריות. מתכון זה משמש 4. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם עירית להבים, פלפל, מלח ופלפל, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום ולנטין יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד גם כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 83%. הציון הזה מרהיב. נסו מאהי מאהי צרוב עם סלסת מנגו-אננס בגריל, אורז ירוק ושעועית שחורה, מאהי מאהי טאקו דגים עם סלסה מנגו צ'יפוטלה, ו צ'יפוטלה מאהי מאהי בוריטו קערות עם כוסברה קוקוס אורז ליים + תות חריף-מנגו סלסה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גריל או גריל חשמלי מקורה לחום גבוה. לסחוט מיץ של 1 סיד על דגים.
מזלפים סטייקים במעט שמן ומשפשפים שמן לדגים לציפוי. מתבלים סטייקים במלח ופלפל. מבשלים סטייקים 5 דקות מכל צד על גריל חם.
כדי להרכיב סלסה, לשלב את כל החומרים עבור סלסה בקערה קטנה.
להכנת קוסקוס, הביאו לרתיחה מרק או מים עם אבקת קארי, מלח, שמן וצימוקים.
מוסיפים נוזלים רותחים לקערה ומכסים.
תן קוסקוס לעמוד 10 דקות. מוך קוסקוס במזלג ומשלב עם בצל ירוק, גזר, חתיכות תפוז ושקדים.
דג למעלה עם סלסה ומגישים עם מנות נדיבות של קוסקוס קארי.
יש כמה שבבי גורמה על היד עבור חטיפים עם סלסה שאריות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לקטוף יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררטנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. מארק ווסט פינו גריגיו עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריגיו]()
מארק ווסט פינו גריגיו
פריך ונקי, זה יין תכונות דבש, אבן פירות, והדרים עם עדין, נקי, מתמשך גימור.נסה להתאים עם פיש אנד צ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.