סטייקים סטייקים
זה מושלם עבור יום ולנטין. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. עם כפית ציון של 89% המנה הזאת מעולה. נסו סטייקים סטייקים בגריל סטייקים בבית, סטקהאוס מפשיט סטייקים עם צ'ימיצ' ורי, ו קבב סטקייה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה, מתובלת היטב על חום גבוה עד חם מאוד, 5 עד 7 דקות.
בינתיים, לטף את הסטייקים יבש עם מגבת נייר מברשת אותם קלות עם שמן צמחי.
שלב את פלר דה sel ופלפל סדוק על צלחת לגלגל את הסטייקים בתערובת, לחיצה קלה כדי פרווה שווה כל הצדדים.
כאשר המחבת מוכנה, להוסיף את הסטייקים ולצרוב אותם באופן שווה על כל הצדדים במשך כ 2 דקות לכל צד, במשך סך של 10 דקות.
מעל כל סטייק עם כף חמאה, אם משתמשים, ומניחים את המחבת בתנור. מבשלים את הסטייקים עד שהם מגיעים 120 מעלות F לנדיר או 125 מעלות F עבור בינוני-נדיר על מדחום מיידי לקרוא. (כדי לבדוק את הסטייקים, הכנס את המדחום לצדדים כדי להיות בטוח שאתה למעשה בודק את אמצע הסטייק.)
הסר את הסטייקים למגש הגשה, מכסים בחוזקה בנייר אלומיניום ומאפשרים לנוח בטמפרטורת החדר במשך 10 דקות.
מגישים חם עם רוטב צ ' ייב רוקפור בצד.
מביאים את השמנת הכבדה לרתיחה בסיר קטן כבד תחתית מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ברתיחה נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד התערובת הפכה עבה ושמנת, על 20 דקות.
מוציאים את המחבת מהחום, מוסיפים את הגבינה, המלח, הפלפל והעירית ומקציפים במהירות עד שהגבינה נמסה.