קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות2
ציון בריאות28
מגזין

סטייקים סטייקים

סטייקים סטייקים
זה מושלם עבור יום ולנטין. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. עם כפית ציון של 89% המנה הזאת מעולה. נסו סטייקים סטייקים בגריל סטייקים בבית, סטקהאוס מפשיט סטייקים עם צ'ימיצ' ורי, ו קבב סטקייה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה, מתובלת היטב על חום גבוה עד חם מאוד, 5 עד 7 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
בינתיים, לטף את הסטייקים יבש עם מגבת נייר מברשת אותם קלות עם שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
שלב את פלר דה sel ופלפל סדוק על צלחת לגלגל את הסטייקים בתערובת, לחיצה קלה כדי פרווה שווה כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סדוקפלפל סדוק
Fleur De SelFleur De Sel
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
כאשר המחבת מוכנה, להוסיף את הסטייקים ולצרוב אותם באופן שווה על כל הצדדים במשך כ 2 דקות לכל צד, במשך סך של 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מעל כל סטייק עם כף חמאה, אם משתמשים, ומניחים את המחבת בתנור. מבשלים את הסטייקים עד שהם מגיעים 120 מעלות F לנדיר או 125 מעלות F עבור בינוני-נדיר על מדחום מיידי לקרוא. (כדי לבדוק את הסטייקים, הכנס את המדחום לצדדים כדי להיות בטוח שאתה למעשה בודק את אמצע הסטייק.)
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
הסר את הסטייקים למגש הגשה, מכסים בחוזקה בנייר אלומיניום ומאפשרים לנוח בטמפרטורת החדר במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
מגישים חם עם רוטב צ ' ייב רוקפור בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת רוקפורגבינת רוקפור
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
9
מביאים את השמנת הכבדה לרתיחה בסיר קטן כבד תחתית מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ברתיחה נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד התערובת הפכה עבה ושמנת, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
10
מוציאים את המחבת מהחום, מוסיפים את הגבינה, המלח, הפלפל והעירית ומקציפים במהירות עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף