קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות49
מגזין

סטייקים סלמון צלויים בתנור עם תפוחי אדמה אדומים

סטייקים סלמון צלויים בתנור עם תפוחי אדמה אדומים
סטייקים סלמון צלויים בתנור עם תפוחי אדמה אדומים הם מנה נטולת גלוטן, נטולת חלב, ידידותית ל-Foodmap, ומנה עיקרית שלמה שלמה . מתאים ל-4 מנות. תמורת $4.21 למנה , מתכון זה מכסה 33% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 388 קלוריות , 37 גרם חלבון ו -15 גרם שומן . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד ליום האהבה . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. גשו לסופר וקנו אבקת צ'ילי, ענפי כוסברה, כוסברה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 81% . הציון הזה מרהיב. נסו סטייקים של שקדי בקר עם פטריות צרורות וויניגרט יין אדום , סטייק כרובית צלוי פרמיג'יאנה , ובורגר סלמון עם איולי פלפל אדום קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקרצפים את תפוחי האדמה וחוצים כל אחד לשניים. במחבת בגודל 9 על 13 אינץ', מערבבים תפוחי אדמה עם 2 כפיות שמן, ואז הופכים את תפוחי האדמה החתוכים כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
אופים בתנור 425 מעלות במשך 10 דקות. הופכים את תפוחי האדמה החתוכים כלפי מטה ואופים עד שהם כמעט רכים כאשר הם מחוררים אותם, כ-10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
6 כפות ליקר אייריש קרים6 כפות ליקר אייריש קרים
3
בינתיים, עם קולפן ירקות, פרה קליפה (חלק תפוז בלבד) מתפוז. קליפת טחון. בקערה קטנה מערבבים את הקליפה, 2 כפיות השמן הנותרות, אורגנו, כמון, אבקת צ'ילי, כוסברה קצוצה ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
בשר טחוןבשר טחון
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
4
שוטפים את הסלמון ומייבשים. לשפשף את תערובת התיבול על דפנות חתוכות של הדג.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
דוחפים תפוחי אדמה לדפנות המחבת. מניחים סטייקים סלמון בשכבה אחת במרכז המחבת.
מרכיבים שתצטרך
סטייק סלמוןסטייק סלמון
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
אופים עד שהסלמון אטום אך עדיין נראה לח במרכז החלק העבה ביותר (חתוך לבדיקה), 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
6 כפות ליקר אייריש קרים6 כפות ליקר אייריש קרים
7
כשסלמון אופה, השתמש בסכין קטנה וחדה כדי לחתוך קרום מתפוז; לְהַשְׁלִיך.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
חותכים בין ממברנות לשחרור מקטעי פרי; להשליך כל זרעים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
9
מעבירים סטייקים סלמון לצלחות חמימות, ומוסיפים מנות שוות של תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק סלמוןסטייק סלמון
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
10
מקשטים בפלחי תפוז וענפי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזיםסוכריות תפוזים
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
11
מוסיפים מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח