סטייקים סלמון צלויים בתנור עם תפוחי אדמה אדומים
סטייקים סלמון צלויים בתנור עם תפוחי אדמה אדומים הם מנה נטולת גלוטן, נטולת חלב, ידידותית ל-Foodmap, ומנה עיקרית שלמה שלמה . מתאים ל-4 מנות. תמורת $4.21 למנה , מתכון זה מכסה 33% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 388 קלוריות , 37 גרם חלבון ו -15 גרם שומן . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד ליום האהבה . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. גשו לסופר וקנו אבקת צ'ילי, ענפי כוסברה, כוסברה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 81% . הציון הזה מרהיב. נסו סטייקים של שקדי בקר עם פטריות צרורות וויניגרט יין אדום , סטייק כרובית צלוי פרמיג'יאנה , ובורגר סלמון עם איולי פלפל אדום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מקרצפים את תפוחי האדמה וחוצים כל אחד לשניים. במחבת בגודל 9 על 13 אינץ', מערבבים תפוחי אדמה עם 2 כפיות שמן, ואז הופכים את תפוחי האדמה החתוכים כלפי מעלה.
אופים בתנור 425 מעלות במשך 10 דקות. הופכים את תפוחי האדמה החתוכים כלפי מטה ואופים עד שהם כמעט רכים כאשר הם מחוררים אותם, כ-10 דקות יותר.
בינתיים, עם קולפן ירקות, פרה קליפה (חלק תפוז בלבד) מתפוז. קליפת טחון. בקערה קטנה מערבבים את הקליפה, 2 כפיות השמן הנותרות, אורגנו, כמון, אבקת צ'ילי, כוסברה קצוצה ופלפל.
שוטפים את הסלמון ומייבשים. לשפשף את תערובת התיבול על דפנות חתוכות של הדג.
דוחפים תפוחי אדמה לדפנות המחבת. מניחים סטייקים סלמון בשכבה אחת במרכז המחבת.
אופים עד שהסלמון אטום אך עדיין נראה לח במרכז החלק העבה ביותר (חתוך לבדיקה), 8 עד 10 דקות.
כשסלמון אופה, השתמש בסכין קטנה וחדה כדי לחתוך קרום מתפוז; לְהַשְׁלִיך.
חותכים בין ממברנות לשחרור מקטעי פרי; להשליך כל זרעים.
מעבירים סטייקים סלמון לצלחות חמימות, ומוסיפים מנות שוות של תפוחי אדמה.
מקשטים בפלחי תפוז וענפי כוסברה.