קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

סטייקים ספרדיים צבועים במחבת

סטייקים ספרדיים צבועים במחבת
לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האירופית הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וקטוגנית . עם ציון של 44% , המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סטייקים צרוכים במחבת עם פטריות , סטייקים של חצאית צרובה במחבת וסטייקים צרוכים במחבת עם רוטב רומסקו .

הוראות

1
מחממים מחבת ברזל יצוק בגודל 12 אינץ' על אש גבוהה עד שהיא חמה מאוד, כ-3 דקות. בינתיים, מייבשים היטב את הסטייקים בעזרת נייר סופג. מצפים קלות כל צד של הסטייקים בשמן קנולה ומפזרים בנדיבות מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הוסיפו 1 עד 2 כפות שמן קנולה למחבת (זה יעזור ליצור קרום נהדר על הסטייקים) והוסיפו את הסטייקים. אל תצטופף אותם; אם אתה לא יכול להשאיר מקום בין הסטייקים, השתמש ב-2 מחבתות. מבלי להזיז אותם, מבשלים את הסטייקים 3 דקות. בעזרת מלקחיים, הפוך אותם ומבשלים עוד דקה אחת עבור נדיר, 2 דקות נוספות עבור מדיום רייר או 4 דקות נוספות עבור מדיום.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
מעבירים את הסטייקים לצלחת ומכסים בצורה רופפת בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
נותנים לנוח לפחות 5 דקות לפני שחותכים לתוכם.
5
שופכים את השמן המשומש מהמחבת ומוסיפים כוס שמן חדש. מנמיכים את האש לבינונית.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את בצל השאלוט והשום למחבת ומבשלים עד שהם רק מתחילים להשחים, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את מרק הבקר, רוטב ווסטרשייר וחומץ שרי ומביאים את הרוטב לרתיחה. מבשלים עד לצמצום בחצי, 3 עד 5 דקות. מכבים את האש וטורפים פנימה את החמאה עד שהיא נמסה והרוטב מסמיך. מערבבים פנימה את הזיתים, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
שים כל סטייק על צלחת; מפזרים את הרוטב מעל ומפזרים עירית.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
9
צילום: אנה וויליאמס

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם אפשרויות נהדרות לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. ה-Etude Heirloom Pinot Noir עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-89 דולר לבקבוק.
אטיוד ירושה פינו נואר
אטיוד ירושה פינו נואר