סטייקים עם קרום עם רוטב דובדבנים
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? סטייקים עם קרום תבלינים עם רוטב דובדבנים יכולים להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 691 קלוריות, 60 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. יום ולנטין יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 5 דקות. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. אם יש לכם שאלוט, פפריקה, טימין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב קינמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כמו קינוח. עם כפית ציון 60%, המנה הזו מוצקה. נסו סטייקי טונה עם קרום תבלינים עם כוסברה ובזיליקום, סטייקי צלעות בגריל עם תבלינים עם שעועית ירוקה וסלט עגבניות שרי, ו שומשום טונה סטייקים עם רוטב בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה שלבו דובדבנים ויין; הניחו בצד. בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את הפלפל, הסוכר החום, אבקת השום, הפפריקה, הקפה, המלח, הקינמון, הכמון והחרדל.
מוסיפים סטייקים, אחד בכל פעם, ומנערים לציפוי. מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות.
מניחים שמן בתוך 10 אינץ'. מחבת ברזל יצוק; הטיה לתחתית המעיל.
מחממים שמן על אש בינונית-גבוהה; צורבים סטייקים למשך 2 דקות מכל צד.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ל-15 דקות או עד שהבשר מגיע לאלילות הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145 ל'; בינוני, 160 ל'; כל הכבוד, 170 ל').
הסר סטייקים ושמור על חום.
באותה מחבת הקפיצו שאלוט בחמאה עד שהוא רך.
מוסיפים מרק וטימין. מביאים לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, בערך 8 דקות. מערבבים שמנת; מביאים לרתיחה. מבשלים 8 דקות או עד להסמכה, תוך ערבוב מדי פעם.
מערבבים פנימה את תערובת הדובדבנים השמורה.
מפזרים גבינה כחולה אם רוצים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא טה מתן עוואטה קברנה-מרלו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -32 דולר.
![טה מאטה אוואטה קברנה-מרלו]()
טה מאטה אוואטה קברנה-מרלו
אדום עמוק, חצות-אוואטה 14 ' הוא תכשיט יקר. ניחוחות של דומדמניות שחורות בשלות, אוכמניות ופירות אדומים פורשים מחיך חושני וחרמני. שכבות של תבלין קקאו-דובדבן ותנועות ארז ורוזמרין משקפות את המרקם, הריכוז והקסם של וינטג ' מפרץ הוק מדהים משנת 2014. מסוגנן, אקספרסיבי, קברנה החוף, אוואטה ' 14 הוא יין לאוצר.תערובת: 45% קברנה סוביניון 33% מרלו, 14% קברנה פרנק ו 8% פטיט ורדו.