סטייקים עם רוטב רוקפור
סטייקים עם רוטב רוקפור נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 574 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם סטייקים בשר בקר sirloin, שמנת כבדה, פטרוזיליה עלה שטוחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. וזה טוב. נסו מולים שמנת עם רוטב רוקפור, סטייקים עם רוטב פטריות, ו סטייקים עם צלעות ברוטב יין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה ומחממים את השמן במחבת על אש גבוהה. מתבלים סטייקים עם מלח ופלפל, וצורבים במהירות משני הצדדים. להפחית את החום בינוני, ולהמשיך לבשל סטייקים 5 דקות בכל צד, או כדי doneness הרצוי.
יוצקים ברנדי למחבת ומערבבים כדי לשחרר חתיכות השחמה מלמטה. מערבבים בקרם, וחוזרים לרתיחה. מבשלים ומערבבים עד שהרוטב עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף.
מערבבים גבינה לתוך הרוטב עד מומס.
יוצקים מעל הסטייקים כדי לשרת.
מקשטים סטייקים עם פטרוזיליה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מקור יין נאפה עמק מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
![מקור יין נאפה עמק מרלו]()
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.