סטייקים צלויים עם רוטב בצל ותבלינים
מתכון זה מספק 40 מנות. עם 30 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו רוטב דגים אסייתי, זיתים מרוקאים נרפאו בשמן, בצל קוקטייל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו ניו יורק רחוב עגלת כלבים עם רוטב בצל, פלפל אדום בגריל להתענג, תבלין בצל בגריל, ו תבלין בצל בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
בצלחת גדולה, רדודה, לשלב את הפלפל הסדוק עם עלי המפרץ, רוטב דגים ו 2 כפות של שמן זית.
מוסיף את הסטייקים לצלחת ולשפשף בכל רחבי עם התערובת.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 2 שעות או לקרר במשך 4 שעות.
בינתיים, בסיר, להמס את החמאה.
מוסיפים את הבצלים ואת jalapeos ומבשלים על חום מתון עד הבצל הם רק התרככו, 5 דקות.
מוסיפים את היין וכף 1 של חומץ ועונה עם מלח ופלפל טחון.
מוסיפים 2 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד הבצלים עדינים מאוד, 40 דקות.
לחשוף את הבצל ולבשל על חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל הוא התאדה, על 10 דקות.
מעבירים את הבצלים לבלנדר.
מוסיפים את הנותרים 1 כף חומץ מחית עד חלקה מאוד. מתבלים במלח ופלפל טחון.
בקערה בינונית, לזרוק את בצל הקוקטייל, זיתים ועלי נענע עם 2 כפות הנותרים של שמן זית.
מחממים מחבת גריל או מדליקים גריל. גריל את הסטייקים על אש מתונה, הופך פעם או פעמיים, עד חרוך קלות, על 7 דקות בשר בינוני נדיר.
תן את הסטייקים לנוח במשך 5 דקות, ולאחר מכן לשרת עם רוטב בצל ותבלינים כבושים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Beringer האוול הר Bancroft ראנץ ' מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 35 דולר.
![מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot]()
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו חוות בנקרופט 2006 הוא צבע נופך עשיר, וגומיות עם טעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים וקמצוץ של גרידה כתומה. הטאנינים המעודנים שלה ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק