סטייקים צרובים ביין אדום, פטריות ובצל
סטייקים צרובים עם יין אדום, פטריות, ובצל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 360 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו יין, שמן קנולה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו סטייק פילה בקר עם פטריות צרובות ויניגרט יין אדום, סטייקים צרובים עם יין אדום-רוטב דובדבן, ו סטייקים צרובים במחבת עם פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים סטייקים עם 1/2 כפית מלח ופלפל 1/2 כפית.
מחממים מחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף 1 כף שמן למחבת; מערבולת מעיל.
מוסיפים סטייקים למחבת; מבשלים 4 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
הסר סטייקים מחבת, ולשמור על חם.
מוסיפים 1 כפית שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים בצל, רוזמרין ופטריות; מבשלים 5 דקות או עד שהפטריות מתחילות להשחים.
מפזרים תערובת פטריות עם קמח; לבשל 30 שניות.
מוסיפים יין; מביאים לרתיחה. לבשל 1 דקה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
להוסיף 1/4 הנותרים מלח כפית, נשאר 1/4 כפית פלפל, וחמאה למחבת, ערבוב עד חמאה נמס.
חותכים סטייקים על פני התבואה לפרוסות דקות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות המנון ן מרלו Mt. יין עמק Veeder נאפה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.
![Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa]()
Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa
דובדבן שחור, תבלינים, עשיר