סטייקים קוביית שום
סטייקים קוביית שום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 359 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לכם בצל, 0% - פחות נתרן מרק בשר, פלפל שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קרקרים מלוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קרמל קראק כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סטייק קובייה מרוקאי, סטייקים קובייה-בישול איטי, ו סטייקים קובייה חנוקים של לורי.
הוראות
בצלחת רדודה, לערבב מוצר ביצה ושום. בצלחת רדודה נוספת, מניחים פירורי קרקר.
מפזרים את שני הצדדים של סטייקים בקר עם מלח ופלפל שום. לטבול את שני הצדדים של כל סטייק לתערובת מוצר ביצה, ואז מעיל עם פירורי קרקר.
ב 12 אינץ ' מחבת nonstick, חום 1 כף שמן על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בשר בקר; מבשלים כ 2 דקות או עד חום. להפוך בשר בקר, הוספת חלק הנותרים 1 כף שמן תחת כל סטייק. מבשלים על 2 דקות יותר או עד חום.
מוסיפים בצל. להפחית את החום לנמוך. מכסים ומבשלים כ 30 דקות או עד בשר רך.
הסר בשר ממחבת; לכסות כדי להתחמם.
בינתיים, בקערה קטנה, לערבב מרק תירס.
הוסף למחבת; חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן.
מגישים רוטב על בשר בקר; מפזרים פטרוזיליה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות ניקל & ניקל האריס יין מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
![מניקל וניקל האריס כרם מרלו]()
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.