סטיקס טריקסי צ'ילה-תמרינד
צריך ללא גלוטן, ו טבעוני hor d ' oeuvre? סטיקס טריקסי צ'ילה-תמרינד יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 21 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל קאיין, סוכר מגורען, דבק תמרינדי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. האוכל הביא לך אותו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 6%. מתכונים דומים: ירקות מוקפצים עם צ'ילה-רוטב תמרינדי, דג חרב מזוגג תמרינד עם לימון, כוסברה ורוטב תמרינדי, ו Kix ® on Stix.
הוראות
מחממים את התנור ל 93° ומסדרים מתלה באמצע.
לטאטא את הסוכר ואת קאיין יחד בקערה בינונית.
מוסיפים את התמרינד, באמצעות האצבעות שלך, לשפשף את הדבק לתוך תערובת הסוכר עד שהכל משולב באופן שווה ואת המרקם של סוכר חום.
מפזרים את התערובת לתוך מעגל 6 אינץ ' מחוספס על גיליון נייר קלף. מכסים בגיליון שני של נייר קלף. באמצעות סיכה מתגלגלת או כוס שתייה גבוהה, לגלגל את תערובת הסוכר עד שהוא בשכבה דקה, אפילו על 1/16 אינץ ' עבה.
הסר והשלך את הגיליון העליון של קלף. בזהירות להעביר את הקלף עם הסוכר על זה לתבנית אפייה.
אופים עד העליון של הסוכר יבש לחלוטין למגע, כ -35 דקות.
מניחים את המחבת על מתלה חוט ולתת את הסוכר להתקרר לחלוטין, על 15 דקות.לשבור את הסוכר היבש לחתיכות קטנות. עבודה ב 2 עד 3 קבוצות, להעביר את חתיכות הסוכר לקפה נקי או מטחנת תבלינים ולעבד אותם לאבקה דקה.
להעביר את האבקה לקערה קטנה, גירוד כל תערובת תקועה בתוך המטחנה.הגדר מסננת בסדר רשת מעל קערה בינונית.
יוצקים את אבקת הסוכר לתוך מסננת לנפות אותו לתוך הקערה, לחיצה על האבקה עם החלק האחורי של כף כדי להכריח אותו דרך הרשת. להחזיר כל ביטים גדולים יותר שנותרו במסננת אל המטחנה ולעבד לתוך אבקה דקה. לנפות שוב ולחזור עם שחיקה וסינון לפי הצורך עד שכל תערובת הסוכר מעובד (ייתכן שיש כמה מוצקים עזבו להיות מושלך).
מניחים גיליון נייר על משטח עבודה. יש כ 20 (8 אינץ') קשיות נייר וקיסם מוכן. הפוך משפך קטן מתוך פיסת נייר אחרת. (ודא הקצה מתאים לתוך סוף הקשיות.) לחלופין, השתמש מספר 16 כוכב פתוח או מס ' 5 קצה צנרת עגול. מקפלים את קצה אחד של קש 1/4 אינץ'. להתאים את הנקודה של המשפך או קצה צנרת לתוך הקצה הפתוח של הקש. מחזיק את המשפך או קצה צנרת במקום ועובד על גיליון נייר, כפית בכ-1 1/4 כפיות של תערובת הסוכר. השתמש בקצה המחודד של קיסם כדי לתקוע את תערובת הסוכר לתוך הקש.
הסר את המשפך או קצה צנרת לקפל את הקצה הפתוח של הקש למטה 1/4 אינץ ' כדי לסגור. חזור עם קשיות הנותרים וסוכר.