סטרוגנוף בקר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים מזרח אירופיים, אז נסו סטרוגנוף בקר. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 155 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם אטריות ביצים, שמנת, רוטב ווסטרשייר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מעולה כף ציון של 30%. מתכונים דומים: סטרוגנוף בקר-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, האהוב על המשפחה הזו בבית שלי, סטרוגנוף בקר קל-גרסת בקר טחון, ו סטרוגנוף בקר.
הוראות
חם 1 כף. שמן במחבת על אש בינונית-גבוהה. טפיחה סטייק יבש; מתבלים במלח ופלפל. חצי חום של סטייק בשכבה אחת, 1 דקה לכל צד.
מעבירים לצלחת. חזור על הפעולה עם יתרת השמן והסטייק.
מוסיפים פטריות ובצל לאותה מחבת ומבשלים תוך ערבוב עד לריכוך כ -7 דקות.
מוסיפים שום ומקפיצים למשך 30 שניות.
מפזרים קמח על גבי ירקות. מבשלים תוך ערבוב למשך 30 שניות.
מוסיפים פפריקה, ואז מערבבים לאט מיץ, ווסטרשייר ו -1 כוסות מים.
הוסף סטייק. מביאים לרתיחה, מכסים ומנמיכים את האש לנמוכה. מבשלים 15 דקות; מתבלים במלח ופלפל.
הביאו סיר מים מומלחים לרתיחה. מבשלים אטריות במשך 7 עד 8 דקות.
מגישים סטרוגנוף על אטריות; למעלה עם שמנת חמוצה.