סטרוגנוף בקר אלגנטי
. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו בצל, פפריקה, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. וזה די טוב. נסו קציצות סטרוגנוף אלגנטיות, ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי, ו כחול בקר אלגנטי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סטייק ויין אדום יחד בקערה; להפריש במרינדה במשך 15 עד 30 דקות.
מערבבים קמח, מלח, פפריקה ופלפל שחור יחד בשקית פלסטיק resealable.
הסר סטייק מן המרינדה, הזמנת יין אדום לשימוש מאוחר יותר; להוסיף סטייק תערובת קמח לנער מעיל.
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה; מבשלים ומערבבים סטייק, בצל ושום עד סטייק הוא השחמה ובצל הוא מתרכך שקוף, 10 עד 15 דקות.
מערבבים פטריות, מרק בשר בקר, מים, מרינדה יין אדום שמורות, רוטב ווסטרשייר, פתיתי פלפל אדומים, וחרדל לתוך תערובת סטייק עד מעורב היטב; מביאים לרתיחה. להפחית חום, מחבת כיסוי, ומבשלים עד סטייק הוא מאוד רך, על 1 שעה.
מערבבים גבינת שמנת ושמנת חמוצה לתוך תערובת סטייק; לבשל ומערבבים עד התחמם, 2 עד 3 דקות.
מגישים על אטריות מבושלות.