סטרוגנוף פטריות
סטרוגנוף פטריות הוא מנת תוספת צמחונית. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 314 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. אם יש לך פלפל, מלח, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו סטרוגנוף פטריות, סטרוגנוף פטריות, ו סטרוגנוף פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים אטריות לפי הוראות החבילה, השמטת מלח ושמן; ניקוז.
בנדיבות תרסיס 5-6 ליטר תנור הולנדי עם תרסיס בישול חמאה טעם; חום מעל חום גבוה.
מוסיפים פטריות ובצל; מבשלים 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד ירקות זהובים חום.
בינתיים, מניחים קמח בקערה בינונית. בהדרגה להכות בחלב עם חוט להקציף עד חלקה. הכה בשרי, חמאה, מלח ופלפל.
יוצקים תערובת פטריות מבושל לתוך קערה גדולה. בהדרגה להוסיף תערובת חלב לתנור הולנדי חם, ערבוב עם חוט להקציף. מבשלים 3 דקות, ערבוב כל הזמן עם מקצף, עד מעובה מעט.
מערבבים רוטב ואטריות בתערובת פטריות. מערבבים שמנת חמוצה.