סטרומבולי
סטרומבולי לוקח בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 833 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 53 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 609 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם בצק קרום פיצה, פלפל, חזיר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 77%, וזה טוב. סטרומבולי קל (סטרומבולי איטלקי), סטרומבולי, ו סטרומבולי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
במחבת על אש בינונית משחימים את הבקר הטחון עד שלא מופיע ורוד; מסננים.
מערבבים פנימה את החזיר, הפלפל, הבצל, רוטב הפיצה והפטריות.
הניחו בצק פיצה שטוח על דף העוגיות. מחלקים פרוסות פפרוני על הבצק.
מניחים ערימה גדושה מתערובת הרוטב בצד אחד של הבצק (חלקם עשויים להישאר).
מפזרים גבינת מוצרלה. מקפלים בצק וצובטים קצוות ודפנות יחד. תקעו חורים בחלק העליון והברישו עליו חמאה מומסת.
מבשלים בתנור שחומם מראש למשך 30 דקות או עד להזהבה. פורסים לחלקים בודדים להגשה.