קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

סטרומבולי

סטרומבולי
סטרומבולי לוקח בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 833 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 53 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 609 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם בצק קרום פיצה, פלפל, חזיר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 77%, וזה טוב. סטרומבולי קל (סטרומבולי איטלקי), סטרומבולי, ו סטרומבולי דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
במחבת על אש בינונית משחימים את הבקר הטחון עד שלא מופיע ורוד; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מערבבים פנימה את החזיר, הפלפל, הבצל, רוטב הפיצה והפטריות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
רוטב פיצהרוטב פיצה
פטריותפטריות
בצלבצל
חםחם
4
הניחו בצק פיצה שטוח על דף העוגיות. מחלקים פרוסות פפרוני על הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות פפרוניפרוסות פפרוני
בצקבצק
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
מניחים ערימה גדושה מתערובת הרוטב בצד אחד של הבצק (חלקם עשויים להישאר).
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
רוטברוטב
6
מפזרים גבינת מוצרלה. מקפלים בצק וצובטים קצוות ודפנות יחד. תקעו חורים בחלק העליון והברישו עליו חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
חמאהחמאה
בצקבצק
7
מבשלים בתנור שחומם מראש למשך 30 דקות או עד להזהבה. פורסים לחלקים בודדים להגשה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור