סטרומבולי פפרוני
סטרומבולי פפרוני יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 659 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת מוצרלה, רוטב עגבניות פסטה, פפרוני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצק פיצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה לקינוח בגריל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו סטרומבולי פפרוני, סטרומבולי פפרוני, ו סטרומבולי נקניק ופפרוני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 232°. מחלקים בצק פיצה ל 8 חתיכות.
מרדדים כל אחד למלבן 16x12 אינץ'.
כדי להפוך כל סטרומבולי, מורחים שכבה דקה של רוטב פסטה על מלבן הבצק.
מפזרים גבינת מוצרלה ואורגנו. למעלה עם פפרוני. מקפלים בצדדים; מגלגלים את הבצק ג ' לי רול אופנה.
מניחים תפר על דף עוגיות ungreased.
אופים 15 עד 20 דקות או עד חום זהוב.
חותכים סטרומבולי לפרוסות כדי לשרת.