סטרטר מחמצת IV
Iv Starter Sourdough עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 143 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של Allrecipes יש 20 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. אם יש לכם תפוחי אדמה russet, מלח, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 19 שעות ו-40 דקות. מתכונים דומים: וידוי # 52: שאור הוא היריב הקשה ביותר שלי ... לחם אומן עם Starter שאור, פנקייק שאור אוכמניות / עם starter שאור, ו לחם שיפון עם פתיתי שאור.
הוראות
שלב תפוחי אדמה ומים בסיר מלאי קטן או בסיר בינוני. מכסים ומרתיחים עד תפוחי אדמה הם במכרז, על 35 דקות.
מסננים בישול נוזלי לתוך כוס גדולה למדידת כוס. שמור תפוחי אדמה לשימוש נוסף.
להעביר 1 1/4 כוסות של נוזל תפוחי אדמה לקערת קרמיקה או זכוכית גדולה.
מוסיפים קמח, סוכר ומלח לקערה; מערבבים לשלב. מכסים את הקערה עם גזה ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר עד המתנע מתחיל להתסיס בועה, על 4 ימים. המתנע מוכן לשימוש.
העברה למכל פלסטיק מכוסה ולאחסן במקרר. מתחיל הזנה כל 2 שבועות. התחל כל האכלה על ידי השלכת כל אבל 1 כוס.
מערבבים 1 כוס קמח ו 1 כוס מים חמים (105 עד 115 מעלות F) לתערובת הנותרת. לכסות עם פלסטיק; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר בן לילה. להחליף את המכסה; לחזור למקרר.