סטריפטו
סטריפטו עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר התוספות שלך. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל 325 קלוריות. מתכון זה משמש 10. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. מתכון זה מכלמתכונים דורש בצק פילו, קינמון טחון, אגוז מוסקט טחון ופקאן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 23%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כמו .
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות צלזיוס (150 מעלות צלזיוס).
בקערה בינונית מערבבים יחד אגוזי פקאן, סוכר, קינמון ואגוז מוסקט עד לאיחוד טוב.
עבודה במהירות כדי למנוע בצק מהתייבשות.
מברישים כל דף פילו בחמאה מומסת ועורמים אותם.
מפזרים את הבצק באופן שווה עם תערובת האגוזים ומגלגלים, באופן רופף.
חותכים בסכין חדה ל -10 פרוסות.
מניחים פרוסות על תבנית עם נייר אפייה ומברישים בחמאה מומסת.
אופים בתנור שחומם מראש 25 עד 30 דקות, עד להזהבה.
מניחים להתקרר לפני ההגשה.