קושיקשה
מוכן ב46 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

סיבוב 2-נקניק ופלפל אפוי זיטי

סיבוב 2-נקניק ופלפל אפוי זיטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סיבוב 2 - נקניק ופלפל אפוי זיטי. מנה אחת מכילה 618 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גבינת מוצרלה, נקניקיות שמורות ושיפודי פלפל, זיטי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 46 דקות. נסו פלפל אדום קלוי אפוי זיטי, זיטי אפוי עם נקניק, ו זיטי אפוי ונקניק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מעיל 9 על 13 אינץ תבנית אפייה קלות עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את הפסטה ומבשלים כ 6 דקות. זה צריך להיות קצת פחות אל דנטה; זה יסיים בישול בתנור.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
בעוד הפסטה מתבשלת, מחממים את שמן הקנולה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את הבצל והשום והטחון עד רך מעט, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את העגבניות והתיבול האיטלקי ומבשלים עוד 5 דקות. קוצצים את הנקניקיות והפלפלים השמורים ומוסיפים אותם למחבת כדי להתחמם. לטעום ולהתאים את התיבול עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה לתבנית האפייה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
8
יוצקים את רוטב העגבניות על הפסטה ומפזרים את הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
9
אופים עד שהגבינה נמסה ושחמה קלות, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
מוציאים מהתנור ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות