סיבוב 2-נקניק ופלפל אפוי זיטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סיבוב 2 - נקניק ופלפל אפוי זיטי. מנה אחת מכילה 618 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גבינת מוצרלה, נקניקיות שמורות ושיפודי פלפל, זיטי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 46 דקות. נסו פלפל אדום קלוי אפוי זיטי, זיטי אפוי עם נקניק, ו זיטי אפוי ונקניק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
מעיל 9 על 13 אינץ תבנית אפייה קלות עם ספריי בישול.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים כ 6 דקות. זה צריך להיות קצת פחות אל דנטה; זה יסיים בישול בתנור.
בעוד הפסטה מתבשלת, מחממים את שמן הקנולה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את הבצל והשום והטחון עד רך מעט, כ 3 דקות.
מוסיפים את העגבניות והתיבול האיטלקי ומבשלים עוד 5 דקות. קוצצים את הנקניקיות והפלפלים השמורים ומוסיפים אותם למחבת כדי להתחמם. לטעום ולהתאים את התיבול עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה לתבנית האפייה המוכנה.
יוצקים את רוטב העגבניות על הפסטה ומפזרים את הגבינה.
אופים עד שהגבינה נמסה ושחמה קלות, כ -30 דקות.