קושיקשה
מוכן ב46 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

סיבוב 2-נקניק ופלפל אפוי זיטי

סיבוב 2-נקניק ופלפל אפוי זיטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סיבוב 2 - נקניק ופלפל אפוי זיטי. מנה אחת מכילה 618 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גבינת מוצרלה, נקניקיות שמורות ושיפודי פלפל, זיטי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 46 דקות. נסו פלפל אדום קלוי אפוי זיטי, זיטי אפוי עם נקניק, ו זיטי אפוי ונקניק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מעיל 9 על 13 אינץ תבנית אפייה קלות עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
מוסיפים את הפסטה ומבשלים כ 6 דקות. זה צריך להיות קצת פחות אל דנטה; זה יסיים בישול בתנור.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
בעוד הפסטה מתבשלת, מחממים את שמן הקנולה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את הבצל והשום והטחון עד רך מעט, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מוסיפים את העגבניות והתיבול האיטלקי ומבשלים עוד 5 דקות. קוצצים את הנקניקיות והפלפלים השמורים ומוסיפים אותם למחבת כדי להתחמם. לטעום ולהתאים את התיבול עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
גויה סאזוןגויה סאזון
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה לתבנית האפייה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
8
יוצקים את רוטב העגבניות על הפסטה ומפזרים את הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
9
אופים עד שהגבינה נמסה ושחמה קלות, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מוציאים מהתנור ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה