סיבוב 2: עוף Cacciatore
סיבוב 2: עוף Cacciatore עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 3 . מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 565 קלוריות. גשו לסופר וקנו פטריות, עלי פטרוזיליה טריים, תיבול, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Cacciatore עוף, Cacciatore עוף, ו Cacciatore עוף (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה או שקית plasic resealable, להוסיף את הקמח, 1 כפית תיבול איטלקי ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מערבבים היטב, ואז מוסיפים את העוף וזורקים למעיל.
במחבת גבוהה צדדית גדולה עם מכסה, לחמם את שמן קנולה על חום בינוני גבוה. לנער את עודף קמח מן העוף ומטגנים בשמן עד חום זהוב מכל הצדדים, על 5 דקות.
הסר את העוף לצלחת ושמורה.
למחבת, מוסיפים את הפטריות ופלפל הפעמון ומבשלים 2 דקות, עד שהתרכך מעט.
מוסיפים את 1 כפית הנותרים של תיבול איטלקי, מרק עגבניות, ואת מרק העוף. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לרתיחה ולהוסיף את העוף שמור. מכסים במכסה ומבשלים עד שהעוף מבושל לחלוטין, כ -20 עד 25 דקות.
הסר את המכסה 5 דקות לפני סוף זמן הבישול, כדי להפחית את הרוטב מעט.
להעביר את cacciatore למגש הגשה, מפזרים פטרוזיליה ומגישים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castellani קיאנטי Annata. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo