קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

סיבוב 2-פסטה עוף ורטטוי

סיבוב 2-פסטה עוף ורטטוי
סיבוב 2-פסטה עוף ורטטוי עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 928 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 47 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו סקווש, חומץ יין, מוצרלה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 77%. נסו פסטה עגולה ועגולה, פסטה רטטוי, ו פסטה רטטוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את הפסטה לפי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
2
במחבת גדולה על אש בינונית מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את השום ואת שאריות הירקות בגריל. מערבבים פנימה את קוביות העגבניות, העוף והמלח והפלפל לפי הטעם. מבשלים עד לחימום.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ירקירק
עגבנייהעגבנייה
עוף שלםעוף שלם
שוםשום
4
מסננים את הפסטה, מוסיפים למחבת וזורקים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מגישים עם בזיליקום קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
באזיל!באזיל!
6
מחממים מחבת גריל על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
7
מברישים את הירקות הפרוסים עם 1/4 כוס שמן קנולה. מתבלים במלח ופלפל ומניחים על הגריל. מבשלים עד שהם מעט חרוכים ומתרככים מעט, כ -3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן קנולהשמן קנולה
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
8
מוציאים לתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
בקערה גדולה מקציפים יחד את השום, התיבול האיטלקי, החומץ, הנותרים 1/4 כוס שמן קנולה, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן קנולהשמן קנולה
חומץחומץ
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
10
מזלפים מחצית מהרוטב על הירקות הצלויים. מערבבים את הזיתים הקצוצים לתוך הרוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
זיתיםזיתים
11
חותכים את הלחם ל -4 חלקים שווים ופורסים פתוח.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
12
מורחים את רוטב הזית באופן שווה על 4 חתיכות תחתונות של הלחם. למעלה עם שכבה אחת של כל הירקות, שמירת הירקות הנותרים עבור סיבוב 2 מתכון רטטוי פסטה.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
מורחיםמורחים
לחםלחם
זיתיםזיתים
פסטהפסטה
13
מפזרים את הגבינה מעל כל אחד ומניחים מעל את 4 נתחי הלחם הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
לחםלחם
14
מניחים במכבש פניני ומבשלים עד לקלייה טובה, כ -5 דקות. (או הניחו על תבנית גריל משומנת היטב והניחו מחבת או מחבת ברזל יצוק חמה כבדה על גבי הכריכים, וצלו עד שהלחם קלוי היטב, כ -5 דקות לכל צד.)
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני
מחבת גרילמחבת גריל
מחבתמחבת
גרילגריל