סיבוב 2-פסטה עוף ורטטוי
סיבוב 2-פסטה עוף ורטטוי עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 928 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 47 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו סקווש, חומץ יין, מוצרלה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 77%. נסו פסטה עגולה ועגולה, פסטה רטטוי, ו פסטה רטטוי (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הפסטה לפי הוראות החבילה.
במחבת גדולה על אש בינונית מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את השום ואת שאריות הירקות בגריל. מערבבים פנימה את קוביות העגבניות, העוף והמלח והפלפל לפי הטעם. מבשלים עד לחימום.
מסננים את הפסטה, מוסיפים למחבת וזורקים לציפוי.
מחממים מחבת גריל על אש בינונית.
מברישים את הירקות הפרוסים עם 1/4 כוס שמן קנולה. מתבלים במלח ופלפל ומניחים על הגריל. מבשלים עד שהם מעט חרוכים ומתרככים מעט, כ -3 דקות לכל צד.
בקערה גדולה מקציפים יחד את השום, התיבול האיטלקי, החומץ, הנותרים 1/4 כוס שמן קנולה, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מזלפים מחצית מהרוטב על הירקות הצלויים. מערבבים את הזיתים הקצוצים לתוך הרוטב שנותר.
חותכים את הלחם ל -4 חלקים שווים ופורסים פתוח.
מורחים את רוטב הזית באופן שווה על 4 חתיכות תחתונות של הלחם. למעלה עם שכבה אחת של כל הירקות, שמירת הירקות הנותרים עבור סיבוב 2 מתכון רטטוי פסטה.
מפזרים את הגבינה מעל כל אחד ומניחים מעל את 4 נתחי הלחם הנותרים.
מניחים במכבש פניני ומבשלים עד לקלייה טובה, כ -5 דקות. (או הניחו על תבנית גריל משומנת היטב והניחו מחבת או מחבת ברזל יצוק חמה כבדה על גבי הכריכים, וצלו עד שהלחם קלוי היטב, כ -5 דקות לכל צד.)