סיידר תפוחים בורבון וצלעות חזיר מזוגגות דבש
סיידר תפוחים בורבון וצלעות חזיר מזוגגות דבש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 445 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-136 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לך סיידר תפוחים, דבש, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הוויסקי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: צלעות חזיר מזוגגות בורבון, צלעות חזיר עם זיגוג סיידר עם תפוחים, ו צלעות חזיר עם זיגוג סיידר עם גזר.
הוראות
מערבבים תפוחים, דבש, חומץ סיידר, וסוכר חום בסיר על חום בינוני. מביאים לרתיחה ולהפחית את החום נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת מפחיתה 2/3 כוס, כ 20 דקות.
מבשלים 1/3 כוס ויסקי בסיר קטן נפרד על אש בינונית נמוכה עד קיטור כבר לא מריח של אלכוהול, על 10 דקות; מערבבים לתוך תערובת סיידר תפוחים. להפחית את התערובת עד 1/2 כוס, ויצרו זיגוג סיידר תפוחים מגניב.
מערבבים 3 כפות ויסקי לתוך זיגוג סיידר תפוחים.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים צלעות חזיר לתבנית אפייה; מברשת עם זיגוג סיידר תפוחים.
אופים צלעות בתנור שחומם מראש, להשרות אותם לעתים קרובות עם זיגוג, עד במכרז, על 1 שעה. אם תרצה, להביא כל זיגוג שנותר לרתיחה בסיר טפטוף מעל צלעות לשרת.