סייטן סקלופין עם רוטב לימון-זית
Seitan Scaloppine עם רוטב לימון-זית יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 4 . מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. אם יש לך בזיליקום, קמח unbleached, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com עם כף מיוחדת במינה. ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: Scaloppine עוף כתום זית, Scaloppine עוף לימון-כוסברה, ו Scaloppine עגל עם לימון, צלפים & כרישה.
הוראות
מניחים אותו על גיליון נייר, קצת יותר גבוה ממרכז. מקפלים את החלק התחתון של נייר כדי לפגוש את הדף, ולאחר מכן לקפל את שני הקצוות על 1/2 אינץ ' כדי ליצור תפר. המשך קיפול רדיד על ידי חצי אינץ ' עד שהוא מגיע ממש מעל cutlet. לשטח את המגש למטה קצת יותר, ולאחר מכן לקפל את הקצוות שמאלה וימינה באותו אופן עד החבילה הוא נוח סביב המגש. חזור עם כל חתיכות הבצק.
מניחים את המנות שטוחות לתוך הספינה ולכסות. קיטור למשך 25 דקות. שמור מנות אטומות עד שאתה מוכן להשתמש בהם. לרסס מחבת שאינה מקל (או מחבת אחרת שאינה ברזל) עם תרסיס שמן זית. להתחיל לחמם אותו כמו שאתה מכין צלחת המכילה את הקמח זרועים קצת מלח ופלפל. לאחר המחבת הוא חם, לפתוח כל cutlet דל קלות כל צד בקמח ולאחר מכן למקם במחבת. מבשלים עד חום ולאחר מכן להתהפך וחום בצד השני.
הסר לצלחת. (אם אתה מעדיף לא להשתמש בכל שמן בכלל, לדלג על צביעת cutlets ופשוט חום אותם לבד. הרוטב שלך לא יכול להתעבות אלא אם כן אתה מוסיף קצת קמח אליו מאוחר יותר.)
מוסיף את פרוסות שום ולימון למחבת. מבשלים עד פרוסות לימון התרככו, 2-3 דקות, ולאחר מכן להסיר אותם מהמחבת, עוזב את השום.
מוסיפים את הזיתים, המרק, היין ומיץ לימון ומבשלים בחום בינוני עד שהנוזל מתחיל להפחית.
הסר את השום, להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם, ולהחזיר את הקציצות למחבת. הפוך אותם למעיל עם הרוטב. ומבשלים בקצרה כדי לחמם אותם דרך, ואם הרוטב הופך עבה מדי, להוסיף קצת מרק רזה. מערבבים את הפטרוזיליה, ומסירים את הקציצות לצלחות. כפית קצת רוטב על כל קציצה ומקשטים עם פרוסות לימון.