סייטן תאילנדי על שיפודי עשב לימון
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. מתכון זה אופייני למטבח אסיה. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. מן ההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 45 דקות. נסו שיפודי טופו תאילנדים Lemongrass, שיפודי בשר למונגראס, ו שיפודי חזיר וlemongrass (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את העלים החיצוניים מגבעולי lemongrass ולגזום אותם כך שהם כ -12 סנטימטרים. (לקצץ את הקצה החופשי, לא הסוף שבו העלים מחוברים.)
מערבבים את החומרים היבשים, גלוטן חיטה דרך זרעי שומשום, ערבוב היטב כדי להפיץ את התבלינים באופן שווה. מערבבים את הג ' ינג 'ר, בצל ירוק, פלפל צ' ילי, ושום.
לטאטא את מיסו עם כמה כפות של מרק עד חלקה. מערבבים את שאר המרק, ולאחר מכן לשפוך את זה, כמו גם את שמן שומשום ומיץ סיד לתוך החומרים יבשים ומערבבים עד מעורבב היטב. מחלקים את הבצק לשש מנות שוות, על 1/3 כוס כל אחד.
מניחים את כף היד על גבי הבצק, ומגלגלים בעדינות קדימה ואחורה כדי לאזן את זה ולאטום אותו לחלוטין: מושכים את הקצה התחתון של נייר כסף על הבצק ומתגלגלים. צבטו את שני הקצוות חתומים, והניחו לתוך ספינת קיטור. זה לא משנה אם השיפוד בולט. חזור עם חתיכות אחרות של בצק.
שים את הכיסוי על הספינה כמיטב יכולתך; שוב, זה לא משנה אם זה לא אטום לחלוטין. מביאים מים לרתיחה ואדים במשך 30 דקות. כאשר seitan הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לפתוח אותו ולשחום אותו קלות במחבת גריל משומן או מחבת.
מגישים עם רוטב בוטנים או רוטב חמוץ מתוק עם טריזים של סיד.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
תאילנדי עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ליאו Steen Saini כרם Chenin Blanc. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 24 דולר.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
כמו להיות מועבר לאחו באביב, היין המקסים הזה מציג ניחוחות מפתים של קמומיל, ורבנה לימון, טימין והדר zesty. על החיך הארוך והמרענן, חומציות טבעית מעולה ומינרליות חצץ רטובה להביא אנרגיה יפה ליין, נושאת טעמים של תפוח ירוק אגס אנג ' ו כדי לסיים בהיר, ממוקד.