גשו לסופר וקנו קורנית, מים, רוזמרין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-10 דקות. . וזה אדיר. נסו Simon & Garfunkel Roast Chicken, בישול איטי צלי בלסמי, ו קל צלי בקר בלסמי-פחמימות נמוכות ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
1
יוצקים את הרוטב לתוך סיר איטי, ומערבבים עם מים עד חלקה. מערבבים במחצית קורנית, רוזמרין, מרווה, ומלח בצל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טאקו נוסף, לא חובה
צווארי עוף
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
2 כוסות שיני שום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
מערבבים את הקורנית הנותרת, רוזמרין, מרווה, ומלח בצל בקערה, ומערבבים בשמן הזית כדי להפוך את הדבק. לשפשף את הדבק על כל צלי הבשר, ומניחים את הצלי לתוך הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
צלי בקר
רוטב טאקו נוסף, לא חובה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צווארי עוף
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מניחים את המכסה על סיר איטי, ולהגדיר להגדרה נמוכה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
4
מבשלים עד הצלי הוא מאוד רך והרוטב הוא מעובה, 8 עד 9 שעות.