סינטה בגריל עם אנשובי-חמאת לימון וברוקולי רב
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? סינטה צלויה עם חמאת אנשובי-לימון וברוקולי יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 28 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 236 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו חמאה, ברוקולי, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: ברוקולי עם חמאת לימון, ארוחת ערב: ברוקולי עם חמאת לימון, ו פסטה תוצרת בית עם ברוקולי רב וחמאת לימון.
הוראות
מחממים מחבת גריל על חום בינוני גבוה; מעיל עם ספריי בישול.
מפזרים סטייק עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מוסיפים סטייק למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד.
חותכים סטייק על פני תבואה לפרוסות דקות.
שים חמאה בקערה. מיקרוגל בגובה 10 שניות.
מוסיפים 1/8 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל, 1/2 קליפת כפית, מיץ, וממרח אנשובי; מערבבים עד בשילוב. תניח בצד.
מחממים מחבת מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל; מטגנים 2 דקות.
להוסיף שום ופלפל אדום; לטגן 30 שניות. מערבבים במרק ורבה; מביאים לרתיחה. כיסוי ומבשלים 3 דקות.
הסר מהחום; מערבבים בקליפה הנותרת ומלח.
מניחים 3 אונקיות סטייק ו 1/2 כוס rabe על כל אחד 4 צלחות. למעלה כל סטייק עם 1 1/2 כפיות חמאה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות יין גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו]()
כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו
פטל אדום יפה, דובדבן שחור וניחוחות תבלינים. מלא ועגול עם שזיף, דומדמניות אדומות, אוכמניות, וטעמים עלה דפנה. הטאנינים הרכים נותנים ליין הזה חלקות קטיפתית וגימור השוקולד פשוט נמשך ונמשך.