קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

סינטה מפולפלת ברוטב דובדבנים מרלו וגורגונזולה

סינטה מפולפלת ברוטב דובדבנים מרלו וגורגונזולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סינטה מפולפלת עם רוטב דובדבן מרלו ו gorgonzolan. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 904 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 66 גרם שומן. אם יש לך שמן צמחי, חמאה, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדובדבנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Clafoutis עם דובדבנים חמוצים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Gorgonzola-ופטריות ממולאים בשר טנדרלוין עם רוטב מרלו, רוטב מרלו דובדבן כהה על יוגורט, ו סטייק סינטה עם מרלו-הפחתת בלסמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית. מערבבים ב 1 מרק כוס ו 4 מרכיבים הבאים. מביאים לרתיחה, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 8 דקות או עד הנוזל מצטמצם 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
הסר מחבת מהחום, והנח בצד.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
בקר חום בשמן חם במחבת מעל חום בינוני 3 עד 4 דקות או עד השחמה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
אופים בשר במחבת ב 325 במשך 32 עד 35 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה רושם 155 (בינוני).
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הסר בשר בקר ללוח חיתוך, הזמנת מיצים במחבת. מכסים באופן רופף עם רדיד אלומיניום, ולתת לעמוד 15 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
קרש חיתוךקרש חיתוך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים תערובת דובדבנים, 2 כפות מרק, סירופ מייפל ורוזמרין למחבת. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כדי לשחרר חלקיקים משחימים מתחתית המחבת. מערבבים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
רסס רוטב על בשר פרוס; מפזרים באופן שווה עם גבינה ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות