סינטה מפולפלת ברוטב דובדבנים מרלו וגורגונזולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סינטה מפולפלת עם רוטב דובדבן מרלו ו gorgonzolan. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 904 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 66 גרם שומן. אם יש לך שמן צמחי, חמאה, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדובדבנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Clafoutis עם דובדבנים חמוצים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Gorgonzola-ופטריות ממולאים בשר טנדרלוין עם רוטב מרלו, רוטב מרלו דובדבן כהה על יוגורט, ו סטייק סינטה עם מרלו-הפחתת בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית. מערבבים ב 1 מרק כוס ו 4 מרכיבים הבאים. מביאים לרתיחה, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 8 דקות או עד הנוזל מצטמצם 1/2 כוס.
הסר מחבת מהחום, והנח בצד.
בקר חום בשמן חם במחבת מעל חום בינוני 3 עד 4 דקות או עד השחמה מכל הצדדים.
אופים בשר במחבת ב 325 במשך 32 עד 35 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה רושם 155 (בינוני).
הסר בשר בקר ללוח חיתוך, הזמנת מיצים במחבת. מכסים באופן רופף עם רדיד אלומיניום, ולתת לעמוד 15 דקות לפני חיתוך.
מוסיפים תערובת דובדבנים, 2 כפות מרק, סירופ מייפל ורוזמרין למחבת. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כדי לשחרר חלקיקים משחימים מתחתית המחבת. מערבבים במלח ופלפל.
רסס רוטב על בשר פרוס; מפזרים באופן שווה עם גבינה ופטרוזיליה.