סינטה עם מרק טריאקי
Sirloin עם מרק Teriyaki הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 582 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח היפני. אם יש לכם סטייק סינטה, בטטות, רוטב צדפות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: בשר בקר צלוי טריאקי, קבב Teriyaki Sirloin, ו סטייק סינטה טריאקי.
הוראות
מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה.
מערבבים 2 כפות רוטב טריאקי, 2 כפות רוטב צדפות, 1 כפית ג ' ינג ' ר ו 1/2 כפית פלפל בקערה, ואז להפיץ על הסטייק. שמן קלות את מחבת הגריל, ואז לבשל את הסטייק על 5 דקות לכל צד עבור מדיום רייר.
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח 5 דקות, ואז דק פרוסה.
בינתיים, להביא את הנותרים 3 כפות רוטב טריאקי, 1 רוטב צדפות כף 2 זנגביל כפיות, חומץ, סוכר חום 2 1/2 כוסות מים לרתיחה בסיר, ערבוב כדי לפזר את הסוכר.
מוסיפים את תפוחי האדמה המתוקים, פלחי צנון וצלצלים לבנים ומבשלים, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד רק מכרז, כ 10 דקות.
מוסיפים את הצנון ואת בצל ירוק ומבשלים עד פריך במכרז, על 5 דקות. מחלקים את הירקות, מרק סטייק בין קערות רדודות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא GEN5 מרלו. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![GEN5 מרלו]()
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019