סינטה צלויה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו סינטה צלויה. מתכון ללא גלוטן זה משרת 10 . מנה אחת מכילה 268 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מתכון זה מ טעם הבית דורש סטייקים עגולים, מיץ לימון, פלפל ובצל. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. עם כפית ציון 58%, המנה הזו מוצקה. נסו סטייקים סינטה צלוי, סטייקים סינטה צלוי, ו סטייקים סינטה צלוי עבור מתכונים דומים.
הוראות
עם מזלג בשר, חורים חורים בשני הצדדים של סטייקים.
מניחים בשקית גדולה הניתנת לסגירה חוזרת.
מוסיפים את הבצל, מיץ הלימון, השמן, מלח השום, הטימין, האורגנו, מלח הסלרי והפלפל. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר עבור 6 שעות או לילה.
מסננים וזורקים את המרינדה. צולים סטייקים 6 אינץ'. מן החום במשך 8 דקות.
מברישים בחמאה והופכים. צולים 6 דקות יותר או עד שהבשר מגיע לתועלת הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145 מעלות; בינוני, 160 מעלות; עשוי היטב, 170 מעלות).
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
סטייק סינטה עובד ממש טוב עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ג ' וזף פלפס כרם פסטורלה פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 50 דולר.
![ג ' וזף פלפס פסטורל ויניארד פינו נואר]()
ג ' וזף פלפס פסטורל ויניארד פינו נואר