קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

סינטה צלויה ברוטב סויה שאלוט

סינטה צלויה ברוטב סויה שאלוט
אם יש לכם דבש, פלפל, זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. עם כפית ציון 66% המנה הזאת טובה. נסו סינטה צלויה עם רוטב ברביקיו צ'ילי בירה, סינטה תאילנדית צלויה עם רוטב ליים חריף, ו סינטה עם חמאה מתובלת, סלט שאלוט, גזר קלוי ומחית (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן, מערבבים את רוטב הסויה עם חומץ האורז, שום, שאלוט, דבש ופלפל שחור ומבשלים מעל חום מתון עד שהרוטב מצטמצם בשליש, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר את המחבת מהחום ותן לרוטב להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז לכסות ולקרר אותו בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
3
מסננים את הרוטב לתוך סיר קטן אחר ומוסיפים את מיץ הסיד, 4 כפות של החמאה ו 1 כפית פלפל טחון. מבשלים את הרוטב על אש מתונה במשך 2 דקות, ולאחר מכן להסיר את המחבת מהחום ולשמור על הרוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
4
במחבת גדולה, להמיס את 2 כפות הנותרים של חמאה על חום גבוה בינוני. כאשר הקצף שוכך, מוסיפים את הפטריות וג ' ינג ' ר ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד הפטריות משחימות וכמעט רכות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר את המחבת מהחום, מערבבים את העירית ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
6
מתבלים את הסטייקים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
7
מחממים את השמן במחבת גדולה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את הסטייקים ומבשלים על אש גבוהה עד להשחמה, כ -2 דקות לכל צד לבשר בינוני-נדיר. כפית 2 כפות של רוטב על כל אחד 4 צלחות, להגדיר סטייק על גבי לכסות עם פטריות. להעביר את הרוטב הנותר ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של דריוש עם 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 69 דולר לבקבוק.
מרלו עם חתימה של דריוש
מרלו עם חתימה של דריוש
עונת הגידול המתונה של שנת 2008 הניבה כמויות קטנות של מרלו בוגר ומרוכז מאוד. היין שנוצר מציע פרופיל של פירות כהים צפופים, אקספרסיבי-פטל שחור, דובדבן ותאנה מיובשת הנתמך על ידי ליבה הדוקה של קקאו כהה, שוש וקולה. טאנינים מתוקים ועסיסיים מוסיפים מורכבות טקסטורלית, בעוד שגימור יפה וארוך חושף הערות של רוזמרין, קינמון וקרקר גרהם. תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק