סינטה צלויה עם מחית פלפל אדום
בשר מותן בגריל עם מחית פלפל אדום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 163 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם גרגרי בויון בטעם בשר, בצל ירוק, פלפלים קלויים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סטייק סינטה פלפל סדוק בגריל, שיפודי סינטה עם קוסקוס ירקות בגריל ורוטב פלפל חריף, ו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ שומן עודף מסטייק; מפזרים מלח ופלפל שחור.
מניחים סטייק על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל, חשוף, 8 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness. להפריש; להתחמם.
מניחים פלפלים ונוזל, בצל ירוק, יין, וגרגרי מרק במחבת; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות. מגניב sightly.
העברת תערובת פלפל לבלנדר; תהליך עד מחית. תערובת זן, השלכת נוזל; להחזיר מחית למחבת כדי לחמם ביסודיות.
חותכים סטייק ל 4 מנות שוות, ומניחים על צלחת הגשה. מחית פלפל אדום כפית על כל מנה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא GEN5 מרלו. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![GEN5 מרלו]()
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019